OSL_Tina_031_W-Article_1140x600.jpg

Tina, 51 år

Tina på 51 år, er daglig serviceleder i et mindre rengjøringsfirma som betyr varierende arbeidstider som kan være en utfordring for å holde på rutiner, men Tina har funnet en løsning som funker for henne.

"Jeg synes det er fantastisk å ha en fin hud - det er jo det folk ser!"

Ønsket om en penere hud

Tina har vært medlem av Oslo Skin Lab siden starten av 2018. Tidligere hadde Tina problemer med huden sin og det betyr derfor mye for henne å ha en fin hud i dag.

"Jeg har lidt av akne i mine yngre dager, så jeg vet godt hva det betyr å ha en fin hud, altså hva det gjør for selvtilliten - og det gjør ALT!"

Før hun fant The Solution hadde hun selv lest seg opp på hud og hudpleie, og lest om kollagen i huden og hvordan huden kan dra nytte av kollagentilskudd.

"Som kvinne i 50-årsalderen, tenker jeg at man  har lyst til å mye for å få en penere og glattere hud."

Tina tok tak i saken og begynte å koke suppe på ben, som hun drakk for å styrke huden sin og øke kollagennivået i huden. Hele prosessen var svært tidkrevende og omfattende, så da Tina oppdaget Oslo Skin Lab og The Solution var hun ikke i tvil.

"Det er pakket i små porsjoner, så jeg trenger ikke måle opp doseringer selv. Jeg tar bare en pakke, så vet jeg at det er riktig dosering."

OSL_Tina_031_W-Article_1140x600.jpg

Rutiner og resultater

Yrket til Tina utfordrer henne med skiftende arbeidstider og varierende dager, men The Solution har blitt en fast del av hennes kvelds- og hudpleierutine.

"Etter at jeg har påført nattkrem, heller jeg en dagsdose med The Solution i et glass med venn og det er min lille kveldsdrikk"

De første resultatene viste seg i ansiktet. "Jeg synes først og fremst at huden ved øynene og over leppen er blitt glattere. Og så er huden blitt myk, det er ikke bare i ansiktet men på hele kroppen." Resultatene kom snikende, som hun sier selv:

"Det var ikke noe spesielt jeg la merke til, jeg begynte på det og så plutselig en dag tenkte jeg bare wow så fin og glatt pannen min er"

Tina har ikke tenkt å slutte, det har hun nemlig testet..."Jeg har faktisk holdt en pause på 3 måneder, hvor jeg satt mitt abonnement på pause, men det var helt klart - det bare gikk ikke og siden har jeg vært fast medlem."

 

 

50 år men selvsagt fremdeles verdt skjønnheten!

Tina er ikke skremt av sin alder eller aldring generelt, men hun har alltid vokst i seg selv, så hvorfor slutte bare fordi hun har passert 50?

"Jeg synes helt klart at man skal stå i sin alder. Jeg har ikke noe i mot å bli eldre, men jeg vil gjerne være den beste utgaven av meg selv."

Å pleie huden både fra utsiden og innsiden betyr ikke at man ikke er glad for alderen sin. Du slutter vel ikke ta vare på håret eller tennene dine bare fordi du blir eldre? Hudpleie er for alle aldre.