OSL_Anine_Bing_1140x600_1_1023_DK.jpg

Oslo Skin Lab forsterker teamet!

Oslo Skin Lab utvider sin globale tilstedeværelse med Anine Bing som Creative Brand Advisor. Anine skal med sin særlige estetiske touch stå i spissen for vår nye globale Instagramprofil.

Oslo Skin Lab så dagens lys i 2017, og siden den gang har vi vært på en skikkelig eventyrreise! Vi har nylig poppet champagne for lansering i Belgia, og med det har vi lansert vårt fantastiske produkt i 12 markeder. Altså 11 europeiske land og USA.

I dag har vi over 100 000 entusiastiske fans som elsker våre produkter og bruker dem trofast hver dag. I tillegg har vi høstet en rekke internasjonale priser for vår stjernespiller, The Solution™. Så nå er det er på tide at vi tørker støv av janteloven og med stolthet erklærer oss som en internasjonal sensasjon!

Anine Bing – fra Oslo Skin Lab ambassadør til Creative Brand Advisor

Når vi først snakker om spennende nyheter. Vi har bestemt oss for å gi oss selv en liten ansiktsløftning (selv om vi egentlig ikke trengte det, selvfølgelig!). Og gjett hvem som blir med i vårt fantastiske team? Ingen andre enn Anine Bing, yes – det er sant. Anine innehar alt vi i Oslo Skin Lab streber etter å være: hun har den ubesværede, stilige og innovative viben. Hun er en powerwoman som oser av kvinnelig styrke og utstråler naturlig skjønnhet. Vi er 100 % overbevist om at hun vil tilføre den spesielle Anine-magien som tar Oslo Skin Lab til neste nivå.

Vi har akkurat valgt å slå sammen alle våre Instagram-kontoer til én fantastisk feed. Innholdet vil i all hovedsak bli kuratert og godkjent av selveste Anine Bing! Vi kan ikke avsløre alt akkurat nå, men stol på oss, det kommer til å bli utrolig vakkert.

Ikke nøl med å ta en titt - du finner oss på @Osloskinlab på Instagram.

RS460_OSL_Love_from_OSL (1).png