RS148_Silke_Grane_3217_W-Article_1140x600 (1).jpg

Før og etter bilder

Se før- og etterbilder av skandinaviske kvinner etter 8 ukers bruk av The Solution™.

I Oslo Skin Lab er vi stolte over de fagfellevurderte studiene som bekrefter virkningen kollagenpeptidene The Solution Beauty collagen har på linjer, rynker og cellulitter. Men vi forstår også viktigheten av å kunne se resultatene på vanlige skandinaviske kvinner med egne øyne. Det er flere som skriver til oss og ønsker å se resultater hos kvinner i alle aldre som bruker The Solution. Her har vi samlet historiene til fornøyde kunder og deres før- og etterbilder.  

Melissa Sondell (40)

Jeg har alltid hatt veldig fine linjer og rynker rundt begge øynene og i pannen, så produktet føltes som en match made in heaven for meg. Spent og nysgjerrig på hva det kunne gjøre med huden min, startet jeg en helt ny rutine som skulle vise seg å være min mest bærekraftige rutine noensinne. Les mer om Melissa her

Före&Efter2 (2).jpg

Susanne Nielsen (53)

Etter kun en måneds bruk av kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® både ser og merker jeg en tydelig forskjell. Huden har fått bedre spenst og mere glød, og synligheten av "kråketærne" rundt øynene er betydelig mindre. Pulveret er enkelt å bruke. Jeg blander det i kaffe eller juice på morgenen. De små posene er enkle å ha med seg på tur. Les mer om Susanne her

Susanne.jpg

Renee T. Simonsen (58)

Etter 8 uker målte skanningen en reduksjon på forekjellige rynker og linjer mellom 10-33 %. -Det er et veldig godt resultat, sier Renee.

IMG_8633.jpg

«Jeg har ingen innvendinger mot å ut som min alder. Men samtidig vil jeg gjøre det jeg kan for å se bra ut. Jeg vil holde meg så fin som mulig.»

Heidi Lindblad Vårum (52)

Åtte uker etter første inntak av The Solution viste en hudscanningen at rynkedybden rundt øynene var redusert med hele 14 prosent. – Huden rundt øynene føles mindre trett, linjene har blitt mykere, og ansiktshuden har fått tilbake spensten. 

Heidi_Lindblad_EIK8635_W-Article_1140x600.jpg

Silke Grane (52)

Etter 8 uker viste hudskanningen en reduksjon i rynkedybden på hele 51 %, så ble Silke skannet igjen etter ett år og atter en gang viste skanningen svært gode resultater - denne gangen en forbedring på 18%. Jeg trodde ikke mine egne øyne da den andre skanningen viste slike forbedringer i huden min, sier Silke.

- Resultatet var helt utrolig, og viste ytterligere forbedringer i hudstrukturen min - blant annet mindre porer, og en reduksjon i dybden i de små rynkene rundt øynene. Huden min føles sterkere og ser helt klart mye bedre ut, enn da jeg startet med The Solution for snart halvannet år siden, sier Silke.

Silke_før_efter_.PNGSilke_dateskjerm_1140x600.jpg

Pia (43) 

"Innen jeg startet hadde jeg ingen forventninger til The Solution, annet enn at det var verdt å prøve. Jeg kunne jo se hvor det bar hen med rynkene i min alder (43) og kunne jo se på mine søstre (på 51 og 53) at rynkene nok ikke ble mindre med årene. Jeg håpet selvfølgelig at det ville bremse fremkomsten av nye rynker og at de rynkene jeg hadde ville bli mindre synlig. Men jeg hadde ikke regnet med at hudoverflaten ville bli så mye bedre, og at rynkene så lite synlige - noen mellom øynene er faktisk nesten borte"

Pia_førogetter_1920x960.jpg

Michelle Ottendal (38) 

Jeg har som mange andre dyrket solen da jeg var yngre, noe som har satt sine tydelige spor på huden min. Virkningen av kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab kom mye raskere enn jeg hadde regnet med, og forandringen var stor. Linjene mine ble synlig redusert, spesielt rundt øyepartiet, og huden min virker fastere. Les mer om Michelle her

RS363_Michelle_Ottendal_1012_W-Article_1140x600.jpg

michelle_1920x960_no.jpg

 

Nadja (40)

– Jeg ble oppmerksom på kollagentilskuddet, The Solution, gjennom Instagram og tenkte: ”Dette er for godt til å være sant”, men bestemte meg likevel for å teste ut produktet. Selv om jeg håpet på effekt, var jeg allikevel skeptisk til at effekten ville være synlig.

Allerede etter fire ukers bruk begynte jeg å merke endringer i huden. Selv om forskjellene ikke var veldig synlige, var det nok til at hun holdt motet oppe og fortsatte med det daglige inntaket. Les mer om Nadja sine flotte resultater her

Oslo-Skin-Lab-kolagen-Nadja-predpo_celulitida-1.jpg