oivindhaug _OsloSkinLab_01-11-19_0327.jpg

Dette er resultatet av The Solution

Se før- og etterbilder av skandinaviske kvinner etter 8 ukers bruk av The Solution™.

I Oslo Skin Lab er vi stolte over de fagfellevurderte studiene som bekrefter virkningen kollagenpeptidene i The Solution har på linjer, rynker og cellulitter. Men vi forstår også viktigheten av å kunne se resultatene på vanlige skandinaviske kvinner med egne øyne. Det er flere som skriver til oss og ønsker å se resultater hos kvinner i alle aldre som bruker The Solution. Her har vi samlet historiene til fornøyde kunder og deres før- og etterbilder.  

Susanne Nielsen (53)

Etter kun en måneds bruk av kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® både ser og merker jeg en tydelig forskjell. Huden har fått bedre spenst og mere glød, og synligheten av "kråketærne" rundt øynene er betydelig mindre. Pulveret er enkelt å bruke. Jeg blander det i kaffe eller juice på morgenen. De små posene er enkle å ha med seg på tur.

Susanne.jpg

Heidi Lindblad Vårum (51)

Åtte uker etter første inntak av The Solution viste en hudscanningen at rynkedybden rundt øynene var redusert med hele 14 prosent. – Huden rundt øynene føles mindre trett, linjene har blitt mykere, og ansiktshuden har fått tilbake spensten. 

Heidi_Lindblad_EIK8635_W-Article_1140x600.jpg

Pia (43)

"Innen jeg startet hadde jeg ingen forventninger til The Solution, annet enn at det var verdt å prøve. Jeg kunne jo se hvor det bar hen med rynkene i min alder (43) og kunne jo se på mine søstre (på 51 og 53) at rynkene nok ikke ble mindre med årene. Jeg håpet selvfølgelig at det ville bremse fremkomsten av nye rynker og at de rynkene jeg hadde ville bli mindre synlig. Men jeg hadde ikke regnet med at hudoverflaten ville bli så mye bedre, og at rynkene så lite synlige - noen mellom øynene er faktisk nesten borte"

Pia_førogetter_1920x960.jpg

Michelle Ottendal (34)

Jeg har som mange andre dyrket solen da jeg var yngre, noe som har satt sine tydelige spor på huden min. Virkningen av kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab kom mye raskere enn jeg hadde regnet med, og forandringen var stor. Linjene mine ble synlig redusert, spesielt rundt øyepartiet, og huden min virker fastere.

RS363_Michelle_Ottendal_1012_W-Article_1140x600.jpg

michelle_1920x960_no.jpg