OSL_smoothiebowl_W-article_1140x600_085717685.jpg

Deilig Matcha Smoothiebowl

Våren handler om frisk luft, sol, lys og en følelse av lykke og letthet- enig? Mat spiller selvfølgelig en stor rolle for hvordan vi føler oss. Mens vi spiser noe tyngre og fetere mat gjennom vintersesongen er det gøy og godt å endre matvanene mot vår og sommer. Vi spiser annerledes, lettere og sunnere og det bidrar selvfølgelig til hvordan vi føler oss! Den Tjekkiske influenceren Kateřina (@smoothandcooking) deler under denne deilige oppskriften med dere.

Matcha Smoothiebowl + The Solution = yummy!

 

“Da The Solution Beauty Collagen er et smaksnøytralt kollagenpulver, blander jeg det som regel i vann – men jeg liker også å bytte på litt. Noen ganger blander jeg det i kaffen, yoghurten eller faktisk på brødskiven - mulighetene er uendelige... Men, smoothie er en absolutt favoritt jeg lager ganske ofte, både som drikke men også en litt tykkere smoothiebowl jeg spiser til frokost – The Solution Beauty Collagen passer perfekt I begge to.


Det føles så godt å starte dagen med en smoothiebowl proppfull av næringstoffer, fiber og vitaminer og i tillegg booste huden fra innsiden med The Solution” sier Katerina.

OSL_smoothiebowl_W-article_11400x600_085526602.jpg

 

Dette trenger du:

1 pakke The Solution Beauty Collagen
2 ts matcha pulver
2 modene bananer ( aller helst frosene)
100 ml kokosmelk
1 ts chiafrø

Topping:

Granola
Nøtter
Solsikkefrø
Oppskåret frisk frukt
Honning

Bland alle ingerdientsene i en blender til du har en tykk men myk konsistens – hell over i en bolle og strø på med den toppingen du liker best!

Prøv The Solution Beuty Collagen i en smoothiebowl du også! Tagg oss gjerne på Instagram så vi får se hvordan din smoothiebowl blir - slik kan vi inspirere hverandre til sunne og deilige oppskrifter!

 

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png