RS484_OSL_0521_54121_W-Article_1140x600.jpg

Gjør huden sommerklar

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og vi i Oslo Skin Lab vil være 100% klare når sommersolen endelig inviterer oss ut i varmen med bare ben og sandaler. I tillegg til å ta din daglige dose med The Solution Beauty Collagen har vi har samlet 8 flotte tips for å forberede huden på sommer, så når den gode varmen kommer, er vi klare til å svare – bar hud, flip flops og store smil.

 

1. Rens oftere
Sommeren er ofte ledsaget av varme og fuktighet, slik at bakterier kan bygge seg opp i porene våre. Sørg for å rense morgen og kveld, og prøv å bruke et produkt med salisylsyre eller benzoylperoksid for å drepe bakterier.

 

2. Bruk en vannbasert fuktighetskrem på ansiktet, halsen og brystet. Selv om vintervær vanligvis krever tykkere kremer og fuktighetskremer, kan en tykk dagkrem om sommeren få deg til å føle deg svett i det sekundet du går ut. En vannbasert gel er et flott alternativ for varme sommerdager.

 

3. Eksfolier! Eksfoliering av det øverste hudlaget kan fjerne tørr, død hud og la den friske, nye huden skinne. Prøv å bruke peelinghanske og kaffeskrubb, for å bli kvitt gammel hud og få den nye huden til å skinne.

 

4. Bruk solfaktor – overalt. Det er så fristende å prøve å bli brun når du først blotter huden om sommeren, men UV-stråler er skadelige for all hud! Pass på at du har rikelig med solfaktor over hele kroppen – og gjentatte ganger i løpet av dagen!

 

5. Vurdér selvbruning. For å få den sommergløden du leter etter, kan du også velge et selvbruningsprodukt. Det er mange trygge alternativer på markedet, se etter produkter som er rene i ingredienser og har fuktighetsgivende egenskaper også!

 

6. Gå for "no makeup look".
I stedet for å legge på sminke som klumper seg eller svettes av i løpet av en varm sommerdag kan du velge “no makeup look” denne sommeren. Bare litt sminke kan se veldig delikat ut, og det å bruke en farget SPF i stedet kan være et flott overgangsalternativ!

 

7. Få en pedikyr. De fleste av oss har gjemt føttene i tykke sko hele vinteren, og nå kan de trenge litt TLC (tender loving care). Unn deg selv en pedikyr litt før sandalene kommer ut, slik at du ikke trenger å skamme deg over føttene når tiden endelig er inne for dine favorittflip-flops!

 

8. Cellulitter!?
Dessverre er cellulitter, eller "appelsinhud", en naturlig del av livet, og de fleste mennesker - uavhengig av alder, vekt eller generell helse - har noen. Hold huden din hydrert med god fuktighetskrem, da ser hvert fall huden frisk og glødende ut -nyt solen, lettere klær og vær stolt av kroppen din😊 For genrell reduksjon av cellulitt, bør du vurdere regelmessig trening og/eller å ta The Solution, som har vist seg å redusere cellulittsynlighet i en seks måneders studie. Les mer om studiene her.