Oslo-Skin-Lab-kolagen-Nadja-predpo_celulitida-1.jpg

Nadja fikk markant mindre cellulitter!

Etter to svangerskap og et vekttap på 43 kilo måtte Nadja Christophersen erkjenne at huden hadde mistet elastisitet. Hun hadde også en del cellulitter som hun ønsket å bli kvitt.

– Jeg ble oppmerksom på kollagentilskuddet, The Solution, gjennom Instagram og tenkte: ”Dette er for godt til å være sant”, men bestemte meg likevel for å teste ut produktet. Selv om jeg håpet på effekt, var jeg allikevel skeptisk til at effekten ville være synlig.

Synlig forskjell etter tre måneder

Hvordan gikk det med Nadja? Allerede etter fire ukers bruk begynte hun å merke endringer i huden. Selv om forskjellene ikke var veldig synlige, var det nok til at hun holdt motet oppe og fortsatte med det daglige inntaket.

 

Oslo-Skin-Lab-kolagen-Nadja-predpo_celulitida-1.jpg

Oslo-Skin-Lab-kolagen-Nadja-predpo_celulitida-2.jpg

Nå, etter snart tre måneder med The Solution, er hun imponert over den gode effekten.

– Jeg har jeg fått markant mindre cellulitter og merker stor forskjell på hudens elastisitet.

 

 

De fleste kvinner har cellulitter

Hele ni av ti kvinner har cellulitter, og tilstanden forverres etter hvert som vi blir eldre og kollagennivået i huden synker. En studie fra 2015 viser at behandling med kollagentilskudd gir klar forbedring på moderat cellulitt. Når kollagennivået i huden synker, mister huden elastisitet og dermed kommer cellulittene mer til syne.

Cellulitt er først og fremst en hormonell tilstand som er arvelig betinget. Livsstilsrelaterte elementer som dårlig kosthold, mangel på mosjon, stress og lite søvn kan også gi deg cellulitter, fordi væske og avfallsstoffer hoper seg opp i kroppen.

Anne Berit Eide i Oslo Hudpleieklinikk forteller at en av hovedårsakene til at cellulitter blir mer synlig med alderen, er at bindevevet, som er hudens støttesystem, svekkes på grunn av mangel på kollagen, noe som gjør at huden blir tynnere og mindre elastisk.

Hun forklarer at bindevevets struktur er avgjørende for en jevn hud. Bindevevet i kroppen er bygd opp av kollagenfibre, og 80 prosent av huden består av kollagen. Fra 25-års alderen svekkes hudens kollagenproduksjon og etter hvert som årene går blir cellulittene mer synlige.

RS472_OSL_SKIN_AGING_1140x600_NO (1).jpg

– Cellulitter skyldes at fett presser seg gjennom hudens bindevev, og jo tynnere og mindre elastisk huden er, jo mer synlige blir cellulittene, sier hun og legger til at det er mange behandlinger som kan redusere cellulitter, men hvis du ikke gjør noe med årsaken til at de oppstår, vil de alltid ha en tendens til å komme tilbake.

Hun mener den beste måten å forebygge og redusere cellulitter på er å sørge for at hudens kollagenproduksjon opprettholdes. Dette kan du gjøre ved å behandle problemet innenfra. – Spis sunt og balansert. Sørg for å få i deg antioksidanter og fettsyrer, og ta kollagentilskudd. I Oslo Hudpleieklinikk har vi svært god erfaring med kollagentilskuddet, The Solution fra Oslo Skin Lab. Gjennom hudskanninger i våre klinikker har vi sett at inntak av The Solution gir god effekt på hudens elastisitet, og våre kunder forteller at de merker generell forbedring på huden over hele kroppen.

Studie beviser effekt

Effekten av kollagentilskuddet The Solution fra Oslo Skin Lab ble i en dobbeltblind, placebokontrollert klinisk studie testet ut på 105 kvinner i alderen 24-50 år. Resultatene fra studien viste at et regelmessig inntak av The Solution over en periode på 6 måneder, førte til en klar forbedring av huden hos kvinner som lider av moderat cellulitt.