Jesse_OSL_muur_1140x600.png

Jesse, 44 år

Absolutt et produkt flere menn bør benytte seg av!

Den nerderlandske modellen Jesse van der Meulen (44) startet på The Solution gjennom kjæresten. Siden da har kollagentilskuddet vært en del av hans daglige rutine. 

"Jeg hadde allerede sett The Solution noen ganger på sosiale medier da kjæresten min introduserte det for meg."

Jeg hadde hørt om kollagentilskudd før og hadde også prøvd kollagenampuller. Den naturlige kollagenproduksjonen minskes etter en viss alder, så hvis du kan hjelpe naturen litt ved å ta det, hvorfor ikke gjøre det?"

Vann, sitron, The Solution

I oktober begynte Jesse å ta kollagenpulveret daglig. "Det passer lett inn i morgenrutinen min. Jeg startet alltid dagen med et glass lunkent vann og en sitron. Nå har jeg abre lagt til The Solution til min faste rutine. Siden det ikke har noen smak, smaker jeg ikke engang forskjellen. Jeg liker det faktum at dette produktet består utelukkende av bovint kollagen uten noen smakstilsetninger eller andre tilsettninger."

Jevnere overflate

Jesses kjæreste var den første som så at det begynte å lønne seg å ta kollagenpulveret daglig. «Huden din gløder» sa hun. Jeg la selv merke til at et linjer ved øyet og områder i ansiktet hadde blitt jevnere. Huden min ser bedre, roligere og jevnere ut enn før jeg begynte. Mine nærmeste virkelig en forskjell etter at jeg begynte å bruke The Solution. Etter min mening kan jeg ikke forstå at ikke dette er like stort for menn"

 

Jessiebeforeafter.png

Hudpleie også for menn

Bortsett fra å ta kollagenpulveret, har ikke Jesse en omfattende rutine. "Jeg prøver å leve et sunt liv og trene regelmessig. Jeg bruker en fuktighetskrem og en og annen serum. Jeg renser faktisk ikke ansiktet mitt."

Ansikt mitt er mitt visittkort

Jesse liker å dele det faktum at The Solution jobber med sine støttespillere. "På Instagram deler jeg av og til bilder av modelleringen jeg driver med. Jeg har nå også delt før- og etterbilder og min erfaring med Oslo Skin Lab. Jeg er stolt over å kunne dele at dette virkelig fungerte for meg. Dette er ikke tull. Og det er faktisk en sånn naturlig ting. Mange mennesker trener og er engasjert i sunn mat. Hvis du kan bremse aldringsprosessen litt, hvorfor ikke gjøre det? Tross alt er ansiktet ditt også visittkortet ditt."