RS364_Michelle_Ottendal_1017_W-Article_1140x600.jpg

- Virkningen kom mye raskere enn jeg hadde regnet med!

Som kosmetolog hadde Michelle Ottendal (den gang 34 år), høye forventninger til The Solution™. Hun ble likevel overrasket over det positive resultatet på sin egen hud, etter kun få ukers bruk.

- Vi som jobber i skjønnhetsbransjen, vet at skjønnhet kommer innenfra. Huden din avslører hva du spiser, og hvordan du lever. Det var derfor opplagt for meg å tenke at inntak av The Solution ville kunne gi en positiv effekt på huden, sier Michelle, som nå har brukt kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab i over fire år.

Michelle_1920x960_NO.jpg

Det er viktig for meg å være kritisk, da jeg kun vil min og andres hud det beste. Så derfor undersøkte jeg produktet grundig, før jeg begynte med pulveret selv. Jeg leste de dobbelt-blinde, randomiserte og placebokontrollerte studiene, som viste signifikant redusert rynkedybde samt økt elastisitet hos testpersonene, og jeg ble veldig positivt overrasket. Ikke mange bruker denne form for testforsøk i sin dokumentasjon. Det - og selvfølgelig i stor grad forsøkenes resultater - styrket min tillit til produktets effekt.

Synlige endringer

Til tross for de høye forventningene, ble Michelle likevel svært overrasket over hudforbedringene hun så etter at hun begynte å bruke The Solution.

- Jeg har som mange andre dyrket solen da jeg var yngre, noe som har satt sine tydelige spor på huden min. Virkningen av kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab kom raskere enn jeg hadde regnet med, og forandringen var stor. Linjene mine ble synlig redusert, spesielt rundt øyepartiet, og huden min virket fastere.

32300.jpg

Michelle forteller at hun er nøye med hudpleierutiner, nok søvn, mosjon og tilstrekkelig med vann som tørstedrikk, for å opprettholde en god hudhelse. I testperioden gjorde hun imidlertid ikke noe ekstraordinært for huden, utover det å følge sine normale rutiner. - Jeg ønsket nemlig å se hva The Solution kunne utrette for huden min, uten noe ekstra drahjelp.

Derfor kan jeg nå med stor grad av sikkerhet fastslå at det er inntaket av dette kollagenpulveret som er årsaken til de synlige endringene, sier Michelle.