Helen_1920x1080.jpg

Helen, 50: "Huden føles freshere!"

Helen er utdannet hud- og spa-terapeut og føler at elastisiteten i huden har økt og at rynkene har avtatt. "Huden føles fyldigere, noe som er magisk"

Helen Andersson, 50, driver bloggen Vitae Stilo. I mai 2019 testet hun kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab for første gang.

– Elastisiteten i huden min har økt og rynkene har avtatt. Huden føles fyldigere, noe som er magisk, sier hun om resultatet.

Aldring mens skjønnheten opprettholdes


Kollagen finnes naturlig i huden og en av hovedgrunnene til at det holder seg elastisk og glatt. Allerede i slutten av 20-årene går kroppens produksjon av kollagen ned, noe som gjør at huden gradvis mister sin elastisitet og utvikler rynker.

Livsstilsvaner som overdreven soling og røyking bidrar til å fremskynde prosessen – noe Helen er godt klar over. Hun er utdannet hud- og spa-terapeut og trener, spiser sunt og gjør regelmessige hudbehandlinger for å eldes samtidig som hun beholder skjønnheten.

-I mine yngre år solte jeg meg alt for mye og jeg vet at dette er en medvirkende årsak til at kollagennivået mitt ikke var så bra. I flere år nå har jeg prøvd å gjenopprette det jeg kan, sier Helen.

– For å forklare det enkelt så føles huden mer energisk etter at jeg begynte med The Solution og jeg både ser og kjenner at huden har blitt finere. For meg har dette vist seg å fungere.

Rent kollagenpulver uten tilsetningsstoffer


Løsningen er et rent kollagenpulver uten tilsetningsstoffer. Kollagenet har blitt hydrolysert, det vil si brutt ned til små komponenter som kroppen kan assimilere. Med sin nøytrale smak kan den enkelt tilsettes til enhver mat eller drikke. Pulveret leveres i fleksible porsjonspakninger.

Placebokontrollerte studier viste at et daglig inntak av kollagenet i The Solution reduserte rynkedybden med gjennomsnittlig 20 prosent på bare to måneder. I en pause avtar effekten gradvis, derfor bør produktet sees på som en langsiktig og naturlig del av den daglige hudpleierutinen sammen med andre hudpleieprodukter.

Ettersom produktet virker fra innsiden, blir huden pleiet over hele kroppen. I tillegg til jevnere hud og redusert rynkedybde, har produktet også effekt mot cellulitter.