OSL_Antonia_1140x600_1_0324_IT.jpg

HUDPLEIE FRA INNSIDEN OG UT – Intervju med Antonìa Stefanaki

Hudterapeut Antonìa Stefanaki har erfart at det å ta vare på huden gjennom massasje og daglig inntak av The Solution™ Beauty Collagen er en superkombinasjon for å bremse og redusere tegn på aldring i huden.

Hei Antonìa, fortell oss om deg selv og ditt yrke!

Hovedformålet med mitt arbeid er å vekke en sekte og dyp kjærlighet til oss selv og vår essens,  og dermed også gjenoppdage forbindelsen og harmonisk identifikasjon med vårt utseende og vårt ansikt.

Min behandling er en helhetlig tilnærmng tilnærming for å fremme generelt velvære i ansiktet, utført med hensyn til hudens fysiologi og fysiognomi. Den bidrar til cellefornyelse og avgiftning, stimulerer kollagenproduksjonen og aktiverer lymfesystemet.

Jeg er fast overbevist om at det er viktig å lære oss å ta vare på oss selv og huden vår på best mulig måte, ved å innarbeide en rutine som passer sømløst inn i hverdagen.

Du tror på filosofien om slow-aging, er det riktig?

Absolutt. Slow aging, som antyder sakte aldringsprosess, har som mål å naturlig bremse tegn på aldring i huden gjennom teknikker, produkter, kosttilskudd, samt riktig ernæring og livsstil. Med resultater som varer over tid og får ansiktet til å se yngre ut, og fremfor alt sunnere. Målet er ikke å stoppe aldringsprosessen, men å bremse den.

Hvorfor anbefaler du å implementere kollagentilskudd til hudpleierutinen din?

Studiene som er utført på bruk av kollagenpeptidene i The Solution viser virkelig gode resultater på huden. Ikke bare ble rynkene i ansiktet redusert, men det ble målt på ulike gode effekter over hele kroppen. For å opprettholde fordelene på huden, anbefales jeg å ta kosttilskudd og praktisere ansiktsmassasje konsekvent over tid, som en del av den daglige hudpleierutinen

Hva er faktorene, positive og negative, som kan påvirke aldring?

.

Forurensning, sollys, røyking, feil kosthold og stress påvirker aldring negativt. Omvendt er en daglig ansiktsrutine, de riktige kosttilskuddene, kollagen og vitamin C, et balansert kosthold med minimalt sukker og rikelig med vann, de beste allierte for sunn hud.

Kan du gå mer i dybden om kollagen?

Kollagen er et protein som danner et stillas for mange organer og vev, som blant annet huden. Kollagenet i huden avtar gradvis fra 25-30 års alderen og deretter raskere med årene. Huden mister fasthet og elastisitet, og tykkelsen på dermis minker, og da kommer de første rynkene frem. Kollagentilskudd øker hudens elastisitet, noe som gjør den mer kompakt, og bremser aldring av huden..

Hvor viktig er det å være "konsekvent" i hva vi gjør for å oppnå en vakker hud?

Veldig viktig! Kontinuitet er grunnleggende for å oppnå naturlige effekter. Ansiktet er ikke forskjellig fra resten av kroppen vår. Akkurat som vi trener kroppen for å holde den sunn, må vi gjøre det samme med ansiktet vårt, praktisere selvmassasje, spise sunt eller ta de riktige kosttilskuddene hver dag.

For flere hudmassasjetips følg @antonia.stefanaki på Instagram.