Hos Oslo Skin Lab mener vi at en fullverdig hudpleie starter innenfra. Vi tror at det å ta vare på huden handler mer om kun det overfladiske, fordi til syvende og sist vil kvaliteten på huden påvirke daglige velvære. Vi samarbeider med forskere og eksperter for å tilby hudpleieprodukter som har en reell effekt på huden, og samtidig er trygge alternativer til mer drastiske metoder. I tillegg til å levere reelle og naturlige resultater, leverer vi produktene direkte hjem til deg.

På www.osloskinlab.no kan du bestille produkter på vår webshop. Hvis du har spørsmål, som ikke besvares på hjemmesiden, er du velkommen til å kontakte oss.

TELEFON
987 01 405
Mandag til fredag 08.30 -16.30

E-POST
kundeservice@osloskinlab.no

Vi håndterer din forespørsel innen 48 timer innenfor våre ordinære åpningstider.

POSTADRESSE
Postboks 3043 Elisenberg, 0207 Oslo

BESØKSADRESSE
Sjølyst plass 3, 7th floor, 0278 Oslo

PRESSEKONTAKT
Er du nyhetsjournalist og har spørsmål rundt vår virksomhet? Kontakt vår pressekontakt.

Om Oss

Oslo Skin Lab® leverer skjønnhetsprodukter tilsendt rett hjem til deg. Distributøren av produktene er Norvital AS, som er et av Norges ledende selskap innen salg av helseprodukter direkte til forbruker og har vært på markedet siden 1998.

Vi er en del av NutraQ konsernet og vi har en egen fagavdeling som hjelper oss med å utvikle produkter med ingredienser som har solid dokumentasjon. Vi stiller høye kvalitetskrav til våre leverandører slik at våre kunder kan være helt trygge på at de får produkter av beste kvalitet. Det er viktig for oss at du kan stole på de anbefalingene vi gir deg, både hva gjelder innhold, effekt og virkeområder. Vi har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tsjekkia, Nederland, Slovakia og Polen.

Våre verdier

  • Vi leverer produkter av høy kvalitet
  • Vi bruker kun ingredienser som er anerkjent for sin kvalitet og for sine effekter
  • Produktene er produsert i henhold til retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GPM)
  • Vi har fagfolk som gjennomgår alt materiell, for å sikre at det vi kommuniserer om produktene er nøyaktig og dokumenterbart

Vi garanterer deg:

  • Betaling med faktura
  • Ingen bindingstid
  • 14 dagers angrerett

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med vår Kundeservice.
Telefon: 987 01 405, e-post: kundeservice@osloskinlab.no