Hos Oslo Skin Lab mener vi at en fullverdig hudpleie starter innenfra. Vi tror at det å ta vare på huden handler mer om kun det overfladiske, fordi til syvende og sist vil kvaliteten på huden påvirke daglige velvære. Vi samarbeider med forskere og eksperter for å tilby hudpleieprodukter som har en reell effekt på huden, og samtidig er trygge alternativer til mer drastiske metoder. I tillegg til å levere reelle og naturlige resultater, leverer vi produktene direkte hjem til deg.

På www.osloskinlab.no kan du bestille produkter på vår webshop. Hvis du har spørsmål, som ikke besvares på hjemmesiden, er du velkommen til å kontakte oss.

Ring oss:
 Du kan forvente svar innen 0-2 minutter.

 Phone

987 01 405

08:30 - 16:30 (Mandag til fredag)


POSTADRESSE
Postboks 3034 Elisenberg, 0207 Oslo

BESØKSADRESSE
Sjølyst plass 3, 7. etage, 0278 Oslo

Vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan komme i kontakt med kundeservice på telefon, kan du alltid sende oss en e-post til kundeservice@osloskinlab.no. Vær imidlertid oppmerksom på at det med kommunikasjon på e-post vil ta noe lenger tid for oss å svare sammenlignet med en telefonsamtale. For raskere respons anbefaler vi å ringe oss. Våre dedikerte representanter på kundeservice er klare til å hjelpe deg med å raskt løse eventuelle spørsmål du måtte ha.

ÅPENHETSLOVEN
Fra og med 1. juli 2022 trådte åpenhetsloven i kraft i Norge. Henvendelser knyttet til åpenhetsloven kan sendes til media@osloskinlab.com

PRESSE
Er du nyhetsjournalist og har spørsmål rundt vår virksomhet? Kontakt vår pressekontakt.

Eierskap

Oslo Skin Lab®  er en del av NutraQ, som er et av Norges ledende selskap innen salg av helseprodukter direkte til forbruker og har vært på markedet siden 2002. I 2021 ble NutraQ kjøpt av Orkla.

NutraQ har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tsjekkia, Nederland, Slovakia,  Polen, Italia, USA og Frankrike. 

Våre verdier

  • Vi leverer produkter av høy kvalitet
  • Vi bruker kun ingredienser som er anerkjent for sin kvalitet og for sine effekter
  • Produktene er produsert i henhold til retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GPM)
  • Vi har fagfolk som gjennomgår alt materiell, for å sikre at det vi kommuniserer om produktene er nøyaktig og dokumenterbart

Vi garanterer deg

  • Betaling med faktura
  • Ingen bindingstid
  • 14 dagers angrerett

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med vår Kundeservice.
Telefon: 987 01 405, e-post: kundeservice@osloskinlab.no