OSL_Melissa_760x400_2_0623_sommerkampanje_web.jpg

Sommerkampanje

Hos Oslo Skin Lab er vi opptatt av å tilby produkter og tjenester som tar vare på huden din på best mulig måte. Vi forstår viktigheten av å ha en sunn og strålende hud! Akkurat nå har vi sommertilbud på The Solution - grip sjansen nå og gi huden din den beste sommergaven med koden TV !

Våre produkter er nøye formulert med nøkkelingredienser som er kjent for å være effektive og skånsomme mot huden. Vi bruker avansert vitenskap og forskning for å sikre at våre produkter har en reell effekt på huden din.

The Solution har over flere år hjulpet mange med å redusere linjer, rynker og cellulitter! Blandt annet søte Melissa (40), som begynte med The Solution for ett år siden, og har siden da sett fantatiske resultater!

"De dype rynkene i pannen er ikke like dype lenger, og de fine linjene rundt øynene er nesten helt borte - det må jo være kollagenet"!

OSL_VG_1200x627_for_etter (002).jpg

 

Melissa har ikke gjort noe annet med hudpleierutinen sin enn å tilføye kollagen. Hver dag i ett år. Etter 6 mnd spurte hennes kollega hva hun hadde gjort, fordi huden så så mye bedre ut og rynkene var jo nesten borte! 

"Jeg fylte 40 år for noen uker siden og jeg har aldri hatt så fin hud før som jeg har nå!"

"Jeg er så utrolig glad for at hun ble introdusert for dette kollagenpulveret, og hun anbefaler det på det serkeste til alle kvinner som ønsker å forbedre hudens tekstur på en naturlig måte." Ved å bruke kampanjekoden TV vil du nå få 60% på din første pakke og deretter 30% på alle fremtidige pakker. Ta vare på huden din og deg selv - god sommer!