OSL_Susanne_063_W-Article_1140x600.jpg

Susanne, 54 år

Møt Susanne på 54 år som har vært medlem hos Oslo Skin Lab siden midten av 2020. For Susanne er det viktig å føle seg vel med huden sin, slik at hun kan utstråle selvtillit.

Inspirert av andres resultater

Susanne følger skjønnhetseksperten Silke Grane på Instagram, hvor hun har delt sine erfaringer og resultater med The Solution fra Oslo Skin Lab. Det var Silkes resultater som fikk Susanne til å teste produktet selv.

“Det som appellerte mest til meg ved hennes resultater, siden vi er jevnaldrende, så det kunne det jo være at det også var noe for meg.”

Susanne håpet på å redusere aldringstegnene noe samt å få litt glattere hud. "Altså jeg håpet jo da jeg startet at jeg kunne få gjort noe med de her kråketærene, som jeg  har ved øynene mine."

"Jeg oppnådde faktisk resultater allerede etter en og en halv måned. Jeg var veldig imponert over resultatene jeg hadde fått! "

Ny rutine

Susanne har fått Oslo Skin Lab inn i sin daglige rutine og det er alltid i morgenkaffen sin, som mannen hennes lager til henne. " Jeg tar The Solution i min morgenkaffe. Helt enkelt en kaffe, så helle pulveret i - røre, røre, røre og så er det jo fullstendig oppløst". 

OSL_Susanne_086_W-Article_1140x600.jpg

Forbeholdene var ikke mange før Susanne begynte. Hun leste seg litt opp på de ulike studiene på feltet. "Så hadde jeg ingen forbehold før jeg begynte med The Solution, jeg stoler på forskningsresultatene".

Den nye rutinen bar raskt frukt - etter kun 1,5 måned så Susanne en tydelig forskjell på huden sin!

"Huden min har blitt mer elastisk, kråketær og linjer har blitt mindre synlig og det er ikke bare i ansiktet, jeg kan kjenne at huden min har blitt bedre på hele kroppen".

"...og en av de virkelig store fordelene er at jeg kan føle en større effekt av de produktene jeg ellers bruker i hverdagen".

 

 

 

 

Bildene sier alt!

Susanne ville dokumentere resultatene for sin egen del, derfor tok hun et bilde før hun begynte å ta The Solution. "Jeg begynte faktisk med å ta et bilde  før jeg startet på The Solution, så etter 1,5 måned tok jeg et nytt bilde og kunne se en veldig forbedring. Jeg ble utrolig imponert over resultatene jeg hadde oppnådd!"

OSL_Before-after_Susanne_w-article_1140x600_ENG.jpg

"Vel, på det første bilde så jeg faktisk at huden min var grov og grå. Jeg vil ikke si elefantskinn, men den var litt læraktig..mens på det siste bildet er det bare glød og elastisitet!"

"Det eneste jeg angrer på nå, er at jeg ikke startet med The Solution tidligere!"

50 år, men lar det ikke stå til!

Selv om rynker er en naturlig del av det å bli eldre, kan det være delte meninger om hvordan man skal håndtere aldringstegnene. Susanne vil selv om hun er passert 50 år få lov til å ta vare på huden sin og se best mulig ut.

"Jeg tar det helt med ro at jeg er passert 50, det plager meg ikke - men jeg har fremdeles lov til å ønske ta vare på meg selv og huden min"

For Susanne betyr hudforbedringene at hun i dag blir glad og fornøyd når hun ser seg i speilet. Huden hennes absorberer annen hudpleie bedre og sminken blir også penere.

Hvis andre hadde spurt meg om jeg ville anbefale The Solution ville jeg definitivt sagt "Go for it!"