RS1681_OSL_0622_13090_W-Article_1140x600.jpg

3 av våre ansatte om hudpleierutiner..

Hva tenker våre kvinnelige kolleger i Oslo Skin Lab om skjønnhetsrutiner? I tillegg til fast rutine med inntak av The Solution Beauty collagen har de noen flere tips. Her deler Renata, Diana og Veronika fra Praha-kontoret hvilke rutiner som er deres hellige gral etter sommeren!

Renata, 47 år

Rutinen jeg alltid forsømmer over sommeren er en behandling fra kosmetologen min. Jeg har aldri hatt problematisk hud, så jeg har alltid trodd at anti-rynkekremannonser ikke gjelder meg.... Inntil jeg var 37 år gammel, var hudpleierutinen min kun litt krem (i beste fall) om morgenen, påføring av massevis av sminke, og jeg ville gå...

Senere begynte jeg å gå til kosmetikksalongen veldig uregelmessig og bare for følelsen av at jeg gjorde noe for meg selv. Men nå er det en del av rutinen min som jeg ikke engang tenker på lenger og anser som automatisk.

Sommeren pleier å være både hektisk og avslappende, så derfor nedprioriterer jeg dette ritualet. Men jeg liker alltid å komme tilbake til det om høsten. personlig elsker jeg sesongbehandlingene på Beauty Queens-salongen i Praha. Eieren Ivana anbefaler nærende sesongbehandling om høsten, som hjelper huden med å overvinne sesongens endringer. Dette inkluderer soneterapiprosedyrer som stimulerer svekkede organer for å støtte hudens tilpasning til de forskjellige årstidene: lever (vår), hjerte (sommer), lunger (høst) og nyrer (vinter).

Rådfør deg med den passende behandlingen for deg med skjønnhetseksperten i ditt område. Og ikke glem å bli behandlet av en ekspert en gang i blant.

Hvorfor er denne metoden den beste Renata? For etter sommeren er det nødvendig å håndtere konsekvensene av intens soleksponering, som pigmentflekker eller vevsdehydrering. Svette gjør også at vi mister mange mineraler som må fylles på.

 

Diana, 40 år

Min høstrutine inkluderer 3 enkle, men veldig viktige trinn som er alfa omega for min hudpleie. Riktig peeling og rens er en kjernedel av min daglige hudpleierutine. Uten det ville ikke huden min kunne ta inn de nødvendige næringsstoffene, og jeg er sikker på at jeg snart ville blitt forbannet med tette porer. Det finnes mange sminkefjernere på markedet, men du bør velge den riktige for din hudtype. Personlig bruker jeg en rensegel for kombinasjonshud som tåler vannvask. Etter det renser jeg ansiktet mitt med toner hver kveld.

Peeling og ansiktsmaske er en del av rutinen min 2 ganger i uken. Jeg bruker alltid peelingen til å fjerne døde hudceller ved å påføre den på et fuktet ansikt, massere lett i sirkulære bevegelser og deretter skylle det av. Da bruker jeg en maske med høyere innhold av aktive ingredienser for maksimal hudpleie. Velg type ansiktsmaske i henhold til hudens nåværende behov.

Endelig er det tid for en krempåføring. Velg den rette i henhold til din alder, problem eller hudtype. Jeg smører kremen på ansikt, hals og bryst om kvelden og morgenen. Om kvelden den nattlige, som regenererer og gir næring til huden min over natten, og om morgenen den dagtid, som lyser opp huden min, beskytter den mot ytre miljø og forbereder den for sminke. Jeg legger til en spesiell øyekrem og leppepomade til min daglige rutine også.

Veronica, 30 år

Mitt favoritt og må-ha-produkt i hudpleierutinen min er definitivt Buffet. Det er et allsidig serum som inneholder hyaluronsyre, så det ikke bare hydrerer huden vakkert, men regulerer også talgproduksjonen.


Serumet inneholder også kobberpeptider, som er et mirakel for fine linjer. Kobber er en av de mest effektive antioksidantene og er avgjørende for kollagendannelse. Blant annet opprettholder den også en sunn hudfarge! Det er rett og slett mitt MÅ HA.


Et annet favorittprodukt av meg er vitamin C i kremform. Den beskytter huden min mot frie radikaler, lyser opp huden min og reduserer mørke flekker. Jeg tar den alltid på om natten, så huden min er vakkert lysende om morgenen.


I begynnelsen av høsten anbefaler jeg også at du legger til en ekstra uvanlig skjønnhetsteknikk til rutinen din. Ansiktet er den ene delen av kroppen som vi aldri dekker til, og når vi gjør det, legger vi noen ganger svært lite oppmerksomhet til den. Vi har over 50 muskler i ansiktet som vi bruker når vi snakker eller spiser, men ellers trener vi dem nesten ikke i det hele tatt.


Med riktig og regelmessig trening kan du stramme opp huden og få den til å gløde. Prøv ANSIKTSYOGA, det er ikke bare en nyere trend, men en virkelig funksjonell øvelse som vil forynge og strammer opp huden i ansiktet ditt. Bare 10 minutter om dagen og huden din vil skinne som en diamant.

 


La deg gjerne inspirere av våre hudpleietips, men viktigst av alt, sørg for å få tilbake eller etablere DIN rutine i høst.

 

RS1681_OSL_0622_13090_NL-H_760x400.jpg