OSL_1140x600_photo_Noora1_0323.jpg

Derfor elsker vi kollagentilskuddet The Solution

Bli bedre kjent med Karen, Noora og Patrycja og deres personlige erfaring med The Solution. De tre kvinnene er alle i forskjellige stadier av livet men har alle opplevd god effekt!


I hvilken alder bør man begynne å ta kollagentilskudd?
Er kollagen et kosttilskudd primært rettet mot modne kvinner? Absolutt ikke. Våre medlemmer tror at riktig tidspunkt for å begynne å gjøre noe godt for deg selv og huden din ikke har noe med alder å gjøre. Oppdag fordelene som The Solution™ Beauty collagen gir disse kvinnene, som alle er i forskjellige stadier av livet.

Effektivt på voksen hud


Karen Eriksen, 63, fra Norge har brukt The Solution™ Beauty collagen i 4 år. Da hun pauset abonnementet sitt noen måneder under pandemien i 2020, la hun merke til at huden hennes mistet elastisitet og glød. "Jeg gjenopptok raskt mitt medlemskap, og nå som jeg ser hva det gjør for huden min, vil jeg aldri gi det opp," innrømmer hun. Hun er så fornøyd med resultatene som kollagen gir huden hennes at hun kontaktet oss for å dele historien hennes!

Og selv om alder bare er et tall for henne, vil hun at ansiktet hennes skal se vakkert ut og øynene hennes skal skinne, fordi det gir henne en følelse av friskhet, ungdommelighet og energi. "Selvfølgelig har jeg noen linjer, men huden min er fast, og jeg er så fornøyd med The Solution™ og det den gir meg at jeg anbefaler den på det sterkeste til alle, uansett alder! Jeg begynte nylig å bruke The Beauty Pearls™ kapsler og elsker dem!" innrømmer hun med et smil.

OSL_Karen_Eriksen2_0223_W-Article_1140x600.jpg

Karen har viet hele sin karriere til sunn hud og ernæring. Da hun var modell i ungdommen, innså hun at vakre og sunne utseende krever oppmerksomhet. Hun ble uteksaminert fra French School of Cosmetology og ble hudterapeut. Gjennom årene med arbeid i skjønnhetsbransjen testet hun hundrevis av løsninger og fant til slutt det som var perfekt for henne – omsorg fra innsiden og utsiden.

Kollagen for begynnende aldringstegn

Noora Hautakangas fra Finland er 39 år gammel, og hverdagen hennes dreier seg om å drive sitt eget moteselskap. Den travle timeplanen hennes lar henne sjelden finne et øyeblikk for seg selv, så hun tok ikke hensyn til hudpleieproblemer før nylig. Over tid begynte stresset knyttet til jobben å få sterkere innvirkning på ansiktet hennes, og hun følte at det var på tide å tenke på hvordan hun skulle ta vare på utseende og velvære.

"De siste årene har aldringstegnene på huden min, som linjer rundt øynene, på pannen og mellom øyenbrynene, blitt mer synlige. Venner fortalte meg om de positive effektene av å bruke The Solution™ kollagen, så jeg bestemte seg for å teste det." Hun hadde prøvd andre kollagenprodukter før, men hun fant ut at de ikke ga ønskede resultater. Hun ble positivt overrasket da hun, etter over en måned med regelmessig bruk av The Solution™, la merke til synlige endringer. "Huden ble mer elastisk og fast, og linjene var definitivt mindre synlige."

OSL_1140x600_photo_Noora1_0323.jpg

Raskt synlige resultater og brukervennlig kollagen som kan legges til favorittdrikken eller måltidet inspirerte Noora til å fortsette å bruke kosttilskuddet. The Solution™ har blitt en del av en ny hudpleiekur, ikke bare for henne, men også for hennes 70 år gamle mor, som nå også bruker den daglig. De er begge enige om at The Solution™ kollagen passer for både de som nettopp har lagt merke til de første tegnene på aldring av huden og modne hudeiere.

 

Effekten av kollagen overrasket - du kan ikke bare reparere, men også forebygge!

Den polske makeupartisten Patrycja Tyszka-Ksępka, 31 år, jobber med hud hver dag, så hun vet hvor viktig det er å holde den i god stand. Som blogger og YouTuber tester og anbefaler hun pålitelige hudpleie- og sminkeprodukter for kvinner. Hun legger vekt på effektiv og sikker hudpleie, og derfor bestemte hun seg for å ta rutinen til neste nivå for flere måneder siden og personlig sjekke hvilke resultater kollagentilskudd kan gi huden hennes. Effektene overgikk fullstendig forventningene hennes.

Patrycja Tyszka_PL_liggende.jpg

Patrycja startet med The Solution™ Beauty collagen om sommeren, når huden blir utsatt for ekstremt sterk UV-stråling og hard, luftkondisjonert luft. Hun brukte tilskuddet daglig frem til desember. Det var en periode med intenst arbeid for henne, som var forbundet med mangel på tilstrekkelig søvn og tid til riktig pleie. Altså mye som lå til rette for at huden hennes ikke hadde det optimalt, men da hun skannet huden sin igjen viste analysen av VISIA-skannen en 30 % reduksjon i rynker, noe som overrasket Patrycja svært positivt. Hun la også merke til at huden hennes var mer elastisk og strålende, og effektene var synlige ikke bare i ansiktet hennes. "Cellulittene på lårene har også gått ned, så jeg er enormt glad for det!" legger hun til.

Bortsett fra de åpenbare fordelene for huden, liker Patrycja også den universelle formen for pulverisert kollagen og det faktum at hun, takket være praktiske poser, alltid kan ha det med seg og legge det til enhver drink. I tillegg hjalp medlemssystemet henne med å introdusere The Solution™ i hudpleierutinen hennes permanent. I dag kan hun ikke tenke seg hudpleie uten kollagentilskudd.