Camilla_Abry_5802_W-Article_1140x600.jpg

Camillas beauty hack

Hun er kjent for glødende fresh hud og dette er triksene vakre Camilla Abry sverger til hver eneste dag.

Influenseren og motepersonligheten Camilla Abry er kjent for glødende vakker hud og den siste tiden har hun «stepped up her skin game».
Hun har gode hudpleierutiner hjemme og regelmessige ansiktsbehandlinger på klinikk, men i tillegg har hun nå satt fokus på å pleie huden innenifra. Camilla sverger til The Solution™ Anti-wrinkle collagen og blander det inn i et glass vann på morgenen eller i appelsinjuicen hun drikker til lunsj.

«Etter bare noen uker med kollagenpulveret ser jeg stor forandring, jeg har allerede fått mer glød og fukt.»

 

The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab® er et kollagenpulver, helt uten smak og tilsetningsstoffer. Pulveret kan fint blandes i valgfri mat eller drikke og det smaker ingenting. Daglig inntak av kollagenpulveret har gjennom solide studier vist seg å kunne øke hudens elastisitet, redusere fine linjer, rynker, forebygge aldringstegn og hjelpe til med cellulitter!

Med andre ord; en sunn hack som alle bør ha i hverdagsrutinen sin!

De fleste ønsker en hud som ikke bare ser sunn ut eller som må bli sminket sunn, men hud som gløder fra innsiden, som er proppfull av næring og fukt, med mindre linjer og mer fasthet!

– Ekte skjønnhet, med andre ord.

Gå en fresh høst i møte med noen gode og sunne rutiner – fresh og glødende hud er bare noen slurker unna!Camilla_Abry_0007_W-Article_1140x600.jpg