Camilla_Abry_5802_W-Article_1140x600.jpg

Camillas beauty hack

Hun er kjent for glødende fresh hud og dette er triksene vakre Camilla Abry sverger til hver eneste dag.

Influenseren og motepersonligheten Camilla Abry er kjent for glødende vakker hud og den siste tiden har hun «stepped up her skin game».
Hun har gode hudpleierutiner hjemme og regelmessige ansiktsbehandlinger på klinikk, men i tillegg har hun nå satt fokus på å pleie huden innenifra. Camilla sverger til The Solution™ Beauty collagen og blander det inn i et glass vann på morgenen eller i appelsinjuicen hun drikker til lunsj.

«Etter bare noen uker med kollagenpulveret så jeg stor forandring og merket at huden så mye freshere ut.»

 

Nå går det ikke en dag uten at Camilla bruker The Solution som hun har brukt i over et år:

- Et jevnt inntak hver dag, hele året har gitt meg en stabil og fresh hud med mindre ryker. Et beautyhack jeg definitivt fortsetter med!

The Solution™ Beauty collagen fra Oslo Skin Lab® er et kollagenpulver, med nøytral smak og uten tilsetningsstoffer. Pulveret kan fint blandes i valgfri mat eller drikke. Daglig inntak av kollagenpulveret har gjennom solide studier vist seg å kunne øke hudens elastisitet, redusere fine linjer, rynker, forebygge aldringstegn og hjelpe til med cellulitter!

Med andre ord; en sunn hack som alle bør ha i hverdagsrutinen sin!

Camilla_Abry_0003_W-Article_1140x600.jpg

De fleste ønsker en hud som ikke bare ser sunn ut eller som må bli sminket sunn, men hud som er proppfull av næring og boostes fra innsiden, med mindre linjer og mer fasthet! 

– Ekte skjønnhet, med andre ord.

Gå en fresh vinter i møte med noen gode og sunne rutiner – en strålende hud er bare noen slurker unna!

RS287_Camilla_Abry_split_W-Article_1140x600.jpg