RS492_OSL_Maria_Rantanen_02207_W-Article_1140x600.jpg

8 fakta om kollagen

Ordet kollagen stammer fra det greske ordet kólla, som betyr lim - et ganske naturlig navn når du vet hva kollagen gjør for huden.

Selv om du kanskje ikke tenkte så mye på rynker og aldring da du var i midten av 20-årene, var det faktisk allerede da kroppen din sin naturlige kollagenproduksjon synker og synlighet av rynker, linjer og cellulitter blir mer og mer fremtredende. Fra slutten av 20-årene synker produksjonen med 1-2% i året. The Solution Beauty collagen kan forsinke denne prosessen og reversere noen av disse tegnene, for at du lettere skal forstå hvorfor det funker og hva kollagen egentlig er – har vi satt sammen 8 funfacts under:

Hva er kollagen?
Kollagen er et protein og en av de viktigeste byggeklossene for b.la sunn hud, hår, negler. Kollagen bidrar til å støtte struktur i huden samt hudens elastisitet, holder huden glatt og stram. Kollagenfibre finnes i det midterste hudlaget som heler dermis, det er dette hudlaget som holder de andre hundlagene sammen. Man kan ikke 100% unngå en reduskjon av kollagenproduksjonen, men med The Solution Beauty collagen kan man forsinke prosessene ved å tilføre bioaktive hyrdolyserte kollagenpeptider.

Hva er kollagentilskudd?
Ved å ta kollagentilskudd og med det opprettholde kollagen i dermis, kan huden din holde seg glatt og frisk selv om du blir eldre. Kollagentilskudd kommer i mange former og det er mange produkter på markedet – men det viktigeste aspektet med kollagentilskudd er at det kan vise til studier som støtter påstandene om effekt.

Hva er hydrolyse?
Hydrolyse er prosessen der aminosyrekjedene til kollagen brytes ned til svært små biter som gjør at kroppen lett kan absorbere dem. Det gjør også at pulveret veldig lett løses opp i både varm og kald drikke.

Hva gjør inntak av kollagentilskudd for huden din?
Vitenskapelig forskning har vist at daglig tilførsel av kollagentilskudd er med på å redusere rynkedybden og linjer med gjennomsnittlig 20% etter 6 til 8 uker. Andre studier viser at cellulitter ble synlig redusert etter 6 måneder. Det er også mindre studier som viser at kollageninntak fører til sunnere hår og sterkere negler.

Når kan man se resultater?
Kollagenpulver er veldig enkelt å få inn i din daglige rutine, nettopp fordi det kommer ferdig dosert og i pulverform som gjør at du enkelt kan blande det i morgenkaffen, frokosten eller hva du måtte ønske – som kanskje allerede er en god satt rutine. Etter litt tid, kan du se forbering på huden i din i form av mindre linjer, glattere hud og kanskje mindre synlige cellulitter.

Hvem kan ta kollagentilskudd?
Da kollagentilskudd reduserer synlighet av rynker og gir økt elastisitet er det anbefalt for alle som har et ønske om en sunn og fin hud fra innsiden. Undersøkelser har vist at man ikke bare reduserer rynker som allerede er tilstedet, men man forebygger også. Vi anbefaler derfor å starte med The Solution fra 25 årsalderen.

Hva bør du fokusere på når du velger kollagentilskudd?
Det finner flere typer kollagen. Studier utført på disse spesifikke kollagenpeptidene kan derfor støtte opp alle merker. For å kunne vise til de samme effektene må kollagenet hydrolyseres på den spesifikke pantente måten, slik som vårt produkt The Solution Beauty collagen.

Har effekten blitt bevist i studier?
Absolutt! Flere studier viser at kollagenpeptidene brukt i The Solution Beauty collagen kan forbedre hudens elastisitet og reduserer rynker. Synligheten av cellulitter kan også reduseres.

RS374_Renate_Gerschtanowitz_1020_149_W-Article_1140x600.jpg