RS440_Turid_EIK1004_W-Article_1140x600.jpg

Turid , 72 år : økt spenst og yngre hud

Bioingenør Turid Kjeldseth Hasle (72) var skeptisk da hun startet med kollagenpulveret The Solution. Var hun for gammel, og ville det virke?

Turid Kjeldseth Hasle (72) har alltid vært opptatt av god hudpleie. Likevel merker hun at huden er blitt betydelig mindre elastisk med årene.

– Jeg har også en del solskader etter mye sol uten solkrem da jeg var ung. Spesielt har jeg en stor flekk på venstre kinn der huden kjennes veldig tørr, uansett hvor god hudpleie jeg bruker, forteller hun.

Turid meldte seg derfor på da vi i 2020 søkte etter nye testpersoner til The Solution. Med bioingeniør som yrke var Turid ekstra kritisk til om kollagenpulver kan ha noen effekt.

– Samtidig har jeg lært gjennom et langt liv at sannheter er til for å utfordres. Jeg syntes det ville være spennende å se om det virket, på tross av skepsisen min. Det kunne jo uansett ikke gjøre noen skade, tenkte jeg.

RS391_OSL-16_solution_1220_W-Article_1140x600.jpg

Overraskende resultat

Hva tenker du nå, etter at du har brukt The Solution i tre måneder?

– Jeg er mindre skeptisk nå, og nysgjerrig og positiv til at det kanskje virker likevel, forteller hun.

Etter åtte ukers bruk foretok Turid sin første skanning av huden på en uavhengig klinikk, Oslo Hudpleieklinikk. Skanningen viste lite forbedring. Men så – etter 12 uker skannet hun huden på nytt: Da viste resultatene reduksjon i rynker, økt spenst og 2 år yngre hud i forhold til oppstart 12 uker tidligere!

RS441_Turid_EIK0980_W-Article_1140x600.jpg

– Jeg synes det er spennende å følge med på om utviklingen fortsetter i samme spor, så vi har avtalt at jeg skal ta en ny skanning til sommeren, forteller Turid.

– Fordi utgangspunktet er forskjellig, vil det variere hvor raskt og hvor mye forandring man opplever ved bruk av The Solution. Her vil også alder spille inn. I tillegg til å forebygge nye alderstegn, kan noen oppleve ytterligere forbedring etter både ett og to år, sier Anne Berit Eide ved Oslo Hudpleieklinikk.

Fikk hyggelig kompliment

Turid forteller at hennes daglige hudpleierutine består av rens hver kveld og peeling en gang i uken. I tillegg bruker hun et serum under nattkremen og en god fuktighetskrem om morgenen.

Merker du noen forskjell på huden med og uten kollagenpulver?

– Jeg ser kanskje ikke så stor forskjell selv, men i forrige uke fikk jeg faktisk et kompliment da jeg skulle kjøpe ny dagkrem i et parfymeri. Hudpleieren sa at jeg hadde veldig fin og elastisk hud, med en god hudtone. Det var jo litt gøy, da.

Anbefaler du dette videre til andre?

– Ja, faktisk. Jeg tenker at det er verdt å prøve for de fleste, så får andre gjøre seg opp sin egen mening. Selv vil jeg i alle fall fortsette. Jeg er nysgjerrig på hvordan huden min vil se og føles ut fremover.

RS269_Solution_10141_W-Article_1140x600.jpg