oivindhaug _OsloSkinLab_01-11-19_0305.jpg

Virker på all hud - også cellulitter

Ved å behandle huden innenfra sørger man for at all hud kan nyttiggjøre seg av inntaket - enkelt og svært effektivt. The Solution™ har effekt på både rynker og cellulitter.

Cellulitter (appelsinhud) rammer de aller fleste, men noen mer enn andre. Allerede i 20-årene kan mange oppdage klumpete appelsinhud som begynner å spre seg over rumpe og lår.

Når årene går øker som regel omfanget, og for noen fører det til at de slutter å vise seg i badetøy på stranden. Kan man gjøre noe for å redusere cellulitter?

Hvorfor får vi cellulitter?

Cellulitter (appelsinhud) rammer de aller fleste, men noen mer enn andre. Vi vet at overvekt har betydning, arv er naturligvis medvirkende og livsstilen vår kan påvirke hvor mye og raskt man rammes. Det ikke alle vet er at kollagennivået i kroppen vår har en stor betydning for hvor glatt og stram huden vår kan holde seg. Kollagen utgjør en stor del av bindevevet i kroppen, og er dermed en svært viktig faktor for å styrke hudens struktur og tetthet.

Studie viser reduksjon av cellulitter

Kollagenet i The Solution™ har ved studier vist seg å redusere cellulitter signifikant i løpet av seks måneder – både for overvektige og normalvektige. Studiene er publisert i medisinske tidsskrifter.

Dietary Supplementation with Specific Collagen Peptides Has a Body Mass Index-Dependent Beneficial Effect on Cellulite Morphology. Schunck M, Zague V, Oesser S, Proksch E. J. Med Food 2015 18(12):1340-8