Mindre rynkedybde på åtte uker

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution™ har vært gjennom flere studier som beviser at daglig kollageninntak både kan redusere rynkedybde og øke hudens elastisitet. Du kan lese mer om studiene her.

Les mer

Solide studier bekrefter effekten

Det har blitt publisert flere studier på oralt inntak av kollagenpeptider under varemerket Verisol®, som brukes i The Solution™. Resultatet på rynker og appelsinhud er oppsiktsvekkende gode og bekrefter i høy grad at inntak av kollagenpulver har effekt.

Les mer

Viktig å booste kroppen med næring innenfra

Du har sikkert hørt det før: Det vi putter i oss gir oss langsiktige effekter for hvordan vi føler oss og hvordan vi ser ut. Et balansert og sunt kosthold er nøkkelen til et sunt liv – og legger grunnsteinene til en frisk og strålende hud.

Les mer

Antioksidanter – beskytter huden mot aldring

Vi kaller det for «Det metabolske paradokset»: Vi trenger oksygen for å leve, men når kroppen forbruker oksygenet produseres skadelige avfallsstoffer. Oksygenet oksiderer og gir effekter som for eksempel når epler råtner og metall ruster. Kroppen og huden vår blir utsatt for samme prosess, og vi eldes.

Les mer

Hvordan få sunn og frisk hud?

Jeg har alltid vært opptatt av å fylle kroppen med sunne og gode produkter. Huden gjenspeiler tydelig hvordan vi lever. Den er et resultat av hva vi påfører den, hva vi spiser og selvfølgelig hvordan vi er genetisk anlagt. Nedenfor har jeg listet opp faktorer som enten er ”FY” eller ”HURRA” for huden.

Les mer

Det vi spiser har betydning for huden

Næringsstoffene i maten vi spiser har stor betydning for helsen vår. Usunne matvarer kan påvirke indre organer som hjerte og lever, men også forbrenning og vekt. Det vi spiser har også stor betydning for vårt største organ – nemlig huden.

Les mer

Effektiv og enkel hudpleie innenfra

De senere årene har det vært økt fokus på at hudkvalitet påvirkes like mye innenfra som utenfra. Det betyr for eksempel at man kan forebygge tidlig aldring ved å beskytte huden utenfra ved hjelp av solfaktor og kremer, men også innenfra ved å få i seg nok viktige antioksidanter, vitaminer og mineraler. I tillegg er det kjent at tap av kollagen er den viktigste enkeltårsaken til utvikling av rynker og linjer.

Les mer

Vibeke, 52: "Oi, for en forandring!"

Skal du investere i nye hudpleieprodukter i høst? Da bør dette være nummer én på listen. For du har vel ikke gått glipp av den siste skjønnhetstrenden som booster huden fra innsiden og forebygger rynker og cellulitter.

Les mer

The Solution™ ble nominert til skjønnhetsfavoritt

The Solution™ Anti-wrinkle collagen ble nominert til årets skjønnhetsfavoritt, kåret via danske Costume i 2018.

Les mer

Stresset? Pass på! Det kan gjøre deg eldre

Stress påvirker ikke bare hvordan du har det, men kan også fremskynde hudens aldringsprosess.

Les mer

Silke Grane, 47 år: " Jeg Elsker The Solution"

Silke Grane, 47 år, er skjønnhetsekspert med 20 års erfaring i beautybransjen. Hun fikk målt rynkedybde etter åtte uker med The Solution™ Anti-wrinkle collagen – resultatet var sjokkerende bra.

Les mer

Treningsfrue: slik holder jeg huden min i toppform

En god renserutine, sunn mat – og kollagen fra Oslo Skin Lab. Camilla, 38 år, er nøye med å ta vare på huden sin innenfra og ut. - Jeg har allerede brukt The Solution™ i over to år og fått så bra resultater.

Les mer

- Fikk fem år yngre hud på to måneder

Annette Brenne (50) har testet kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab i to måneder. Resultatet var imponerende.

Les mer

The Solution™ er nominert igjen!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen har igjen mulighet til å stikke av med seieren som årets produkt i kategorien "Inner Beauty" , kåret av Danish Beauty Awards.

Les mer