Anine Bing + Oslo Skin Lab = Sant!

Det er så kult å jobbe med Anine! Hun representerer virkelig alt vi i Oslo Skin Lab etterstreber; fra hennes kreativitet, hennes stil, hennes innovative tankegang og den hardarbeidene kvinnen hun er. Hun utstråler naturlig skjønnhet på den mest uanstrengte måte - noe hun gir mye av æren til Oslo Skin Lab for. Hvor herlig er ikke det?

Ser effekt på alle vi har scannet

May-Britt Morad, hudpleier ved Oslo Hudpleieklinikk, har scannet mange som har ønsket å sjekke resultater etter minst åtte ukers bruk av The Solution™.

Før og etter bilder

Se før- og etterbilder av skandinaviske kvinner etter 8 ukers bruk av The Solution™.

Isbading og collagenshots med Oslo Skin Lab x ELLE

Fantastisk arrangement med Oslo Skin Lab og ELLE kombinerte skjønnhet med naturopplevelse - en skikkelig beautyboost!

Viktigheten av å velge riktig kollagen

I våre kropper er kollagen en viktig komponent for at huden, musklene og skjelettet skal opprettholde sine funksjoner over tid.

Slik fikk Nadja markant mindre cellulitter!

Etter to svangerskap og et vekttap på 43 kilo måtte Nadja Christophersen erkjenne at huden hadde mistet elastisitet. Hun hadde også en del cellulitter som hun ønsket å bli kvitt.

Nadja fikk markant mindre cellulitter!

Etter to svangerskap og et vekttap på 43 kilo måtte Nadja Christophersen erkjenne at huden hadde mistet elastisitet. Hun hadde også en del cellulitter som hun ønsket å bli kvitt.

5 kvinner som har sett gode resultater

Det viktigste beviset på at The Solution™ fungerer er de solide studiene som er publisert i anerkjente medisinske databaser, men vi vet at mange allikevel ønsker å vite mer om personlige erfaringer med produktet. Her kan du lese om erfaringene til et utvalg personer i ulike aldre og variasjon i hudtype og hudpleierutiner - de har alle en ting til felles; de har opplevd en betydelig forbedring i kvaliteten og utseendet på huden etter bruk av The Solution™

Solide studier bekrefter effekten

Det er publisert flere studier på oralt inntak av de bioaktive kollagenpeptidene som brukes i The Solution™. Resultatet på rynker og cellulitter er oppsiktsvekkende gode.

Fem basic tips for god ansiktspleie

Hilde jobber til daglig som sminkør og stylist, og registrerer stadig hvor mange som ikke tar seg tid til å pleie huden i en hektisk hverdag.

Spis deg vakker!

Du vet det egentlig fra før – det vi spiser og drikker har effekt på huden. Både på godt og vondt, disse oppskriftene gjør bare godt.

Den beste hudpleien kommer innenfra

Huden kan pleies godt fra utsiden, men det er fra innsiden det virkelig skjer. Det er der hudens viktigste byggeklosser er, sier Anne Berit Eide.

Skjønnhetsekspert Silvany Bricen om The Solution

Silvany Bricen er en av landets mest betrodde hud- og skjønnhetseksperter, med tusenvis av følgere på bloggen The Beauty Edit og podcasten Hey Babe! I 2018 (den gang 45 år) oppdaget hun The Solution – som virkelig ga huden til en trøtt småbarnsmor en skikkelig boost!

Gi huden din litt ekstra kjærlighet i vinter

Her er våre 5 tips for hva du kan gjøre nå for å bevare en fin hud på hele kroppen året rundt.

Optimaliser nattesøvnen din

Les våre tips for å best mulig stresse ned og pleie huden før du legger deg!

Egenpleie og aktiviteter for høsten

Høstmørket har virkelig lagt seg over oss – dagene føles kortere og vi kan kjenne på mindre tid...Nå er det enda viktigere å planlegge med og sette av litt tid for egenpleie, gjøre aktiviteter som gir indre ro, minimerer stress og skaper glede - for å lade batteriene! Det er viktig å prioritere seg selv innimellom for å kunne ta hånd om alt og alle rundt oss.

“Slow-aging” – utsett utvikling av aldringstegn i huden!

Det er mye som er deilig med å bli eldre. Vi blir som regel litt klokere, litt mer kunnskapsrike og vi blir ofte trygge nok til å gi litt mer blaffen. Hver runde rundt solen bringer dessuten med seg nye minner og erfaringer som vi deler med de vi er glade i - minner vi ikke ville vært foruten.

Vibeke: "Oi, for en forandring!"

Skal du investere i nye hudpleieprodukter i høst? Da bør dette være nummer én på listen. For du har vel ikke gått glipp av den siste skjønnhetstrenden som booster huden fra innsiden og forebygger rynker og cellulitter.

Gründer med suksess: Har alltid trodd på hudpleie innenfra

Cecilie Nordstrøm er kvinnen bak kollagensuksessen, The Solution™. – Det er klart at huden påvirkes av det vi spiser, og at den trenger rett næring for å kunne være på sitt aller beste, sier hun.

Katrine (44):- Fikk glattere hud på under to måneder!

Katrine (44) reduserte rynkedybden etter kun 8 uker! "Jeg har fått mer glød, mindre rynker og spenstigere hud!"

Turid , 72 år : økt spenst og yngre hud

Bioingenør Turid Kjeldseth Hasle (72) var skeptisk da hun startet med kollagenpulveret The Solution. Var hun for gammel, og ville det virke?

Camillas beauty hack

Hun er kjent for glødende fresh hud og dette er triksene vakre Camilla Abry sverger til hver eneste dag.

Smoothies for smooth hud

Vi har laget et par oppskrifter på smoothies som er skikkelig sunne og næringsrike – proppfulle av vitaminer og mineraler som er gode for både kropp og hud.

Virker på all hud - også cellulitter

Ved å behandle huden innenfra sørger man for at all hud kan nyttiggjøre seg av inntaket - enkelt og svært effektivt. The Solution™ har effekt på både rynker og cellulitter.

Renée Toft Simonsen (58) snakker om morgenrutiner, isbading og nyttårsforsetter

I et eksklusivt intervju forteller Renée Toft Simonsen, tidligere toppmodell og nåværende dansk ambassadør for Oslo Skin Lab, om sine morgenrutiner, isbad och nyttårsforsetter.

Renée Toft Simonsens juletradisjoner

I dette intervjuet kan du lese om hvordan Renée kommer i julestemning, hvem som dekker julebordet og et kjært juleminne som Renée aldri kommer til å glemme.

Med skråblikk på skjønnhet

Som stylist treffer jeg vakre kvinner i alle aldre. Vakrest er de som bærer sin alder med stolthet og som omfavner den utviklingen tiden setter på kropp og sinn.

Fem tips for god kroppspleie

Vi lever i et nordisk klima der kroppen utsettes for solsteking om sommeren og tørt og kaldt vær vinterstid. Men det er ingen grunn til å gå rundt med tørr og irritert hud av den grunn. Følg mine fem tips for god kroppspleie i hverdagen!

- Enda bedre resultat, ett år etter!

Det har gått fire år siden skjønnhetsekspert Silke Grane (52) scannet huden sin første gang. Den gangen viste Visiascanneren en reduksjon i rynkedybden på hele 51 %. Et år etter scannet hun huden sin på nytt...

- Virkningen kom mye raskere enn jeg hadde regnet med!

Som kosmetolog hadde Michelle Ottendal (den gang 34 år), høye forventninger til The Solution™. Hun ble likevel overrasket over det positive resultatet på sin egen hud, etter kun få ukers bruk.

Den gode tonen

Den dårlige tonen smitter, men det gjør heldigvis også den gode. Oslo Skin Lab oppfordrer derfor alle til å opprettholde en god tone på sosiale medier. Her er fem gode råd til hvordan vi sammen kan holde en vennlig tone når vi kommenterer på poster.

Møt vårt medlem Charlotte

Charlotte begynte å bruke The Solution™ Beauty Collagen etter en anbefaling fra en venn, og etter 3 måneders daglig inntak så hun fantastiske resultater.

HUDPLEIE FRA INNSIDEN OG UT – Intervju med Antonìa Stefanaki

Hudterapeut Antonìa Stefanaki har erfart at det å ta vare på huden gjennom massasje og daglig inntak av The Solution™ Beauty Collagen er en superkombinasjon for å bremse og redusere tegn på aldring i huden.

6 tips til en vakker hud

Huden gjenspeiler tydelig hvordan vi lever. Den er et resultat av hva vi påfører den i tillegg til gener, kosthold og livsstil.

Tilskudd av The Solution™ kan bremse hudaldringen, bekrefter flere hudeksperter.

Uavhengige hudpleiere støtter bruken av The Solution Beauty collagen. Synlig effekt på rynker er bevist gjennom avansert hudscanning i deres salonger, i tillegg til de kliniske studiene som er utført.

Heidi fikk ytterligere 25% reduksjon, ett år etter

Etter en livsstilsendring gikk Heidi Lindblad (51) ned mange kilo, men vekttapet førte også til at rynkene i ansiktet ble mer fremtredende. Da bestemte hun seg for å prøve kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab.

Priser og nominasjoner til The Solution™

The Solution™ Beauty collagen har vunnet flere internasjonale priser i anerkjente kåringer.

– Rynkedybden redusert med 59 prosent etter fem måneders bruk av The Solution™

Den nederlandske TV-profilen Renate Gerschtanowitz er strålende fornøyd med resultatene hun har fått på huden etter at hun begynte å ta kollagenpulveret, The Solution™ Beauty collagen fra Oslo Skin Lab®.

Vi besvarer spørsmål om kollagen

Kollagen ser ut til å være et hett tema i hudpleiebransjen og det eksisterer meninger både for og imot. I denne artikkelen har vi samlet de vanligste spørsmålene og svarene om kollagen: her skal du finne alt du trenger å vite om kollagen.

Kundeundersøkelse viser høy tilfredshet

En kundeundersøkelse blant medlemmer i Finland viser at de som har vært med oss lenge er de som er mest fornøyd!

Hanne: økt spenst og fasthet

Allerede før hun begynte med kollagenpulver, viste en skanning at Hanne Stabell hadde tre år «yngre» hud enn sin egentlige alder. Etter å ha brukt The Solution i åtte uker, ble hun positivt overrasket.

Også menn kan ha nytte av kollagenpulver

Liten innsats for potensielt god gevinst, tenkte Per Hagen (54) da han ble spurt om å teste kollagenpulveret The Solution. Ville det ha noen effekt på hudens rynker og elastisitet?

En sunn og forskjønnende vintersuppe

Visste du at blomkål er den perfekte supermat? Blomkål inneholder nemlig mange forskjellige vitaminer og mineraler som vi vet er bra for oss, og også for huden vår.

Hey babe! 5 tips for vinterhud

Skjønnhetsekspert Sylvani Bricen og NLP practioner Hedda Brodtkorb har podcasten Hey Babe! – Norges gladeste velværepodkast, og nå deler de sine tips for vinterhud med oss.

Antioksidanter og oksidativt stress: hva du trenger å vite

Hva er oksidativt stress og hvordan kan du forebygge tidlige aldringstegn i huden?

Fylt paprika med middelhavsvri

Herlig oppskrift som er rik på antioksidanter og vitaminer - passer perfekt til både lunsj og middag!

Kosthold huden din elsker

Det du spiser (og ikke spiser) påvirker din hud på samme måte som for helsen din. Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen en liste over nyttige matvalg for huden.

Overgang fra vinter til vår - dermatologens hudpleietips

Vi har snakket med dermatolog Ivana Spoustova om hvordan tilpasse våre hudpleierutiner for vårsesongen. Hun deler også 3 enkle tips vi alle burde gjøre i sesongskifte.

Silvanys Brainfood smoothie

Skjønnhetseksperten Silvany Bricen har jobbet som skjønnhetsansvarlig for både Stella og Costume magasin, hun er lidenskapelig opptatt av skjønnhet og beautyfood. Sammen med sin gode venninne og makker Hedda driver de også podcasten Hey Babe! Oslo Skin Lab og Hey Babe! damene er helt enige om at skjønnhet kommer innenfra! Vi er så heldige at Silvany ville dele en av sine favorittsmoothier med oss, nemlig den hun kaller "brainfood smoothie". Den skal ihvertfall vi prøve i løpet av påskedagene!

Deilig Matcha Smoothiebowl

Våren handler om frisk luft, sol, lys og en følelse av lykke og letthet- enig? Mat spiller selvfølgelig en stor rolle for hvordan vi føler oss. Mens vi spiser noe tyngre og fetere mat gjennom vintersesongen er det gøy og godt å endre matvanene mot vår og sommer. Vi spiser annerledes, lettere og sunnere og det bidrar selvfølgelig til hvordan vi føler oss! Den Tjekkiske influenceren Kateřina (@smoothandcooking) deler under denne deilige oppskriften med dere.

Mango gelé

Disse fantastiske smakfulle og tropiske gelégodteriene inneholder ikke noe tilsatt sukker - men de skjemmer derimot bort huden din med kraften til kollagen og c-vitamin. De er helt nydelige både å se på og å spise, og vil garantert imponere dine gjester!

Grønn detox pasta

Denne næringsrike grønne pastaoppskriften er full av ingredienser med rensende effekt. Så nå kan du forberede deg til sommeren uten å gi opp smaken og følelsen av favorittmaten din - pasta! I tillegg er retten rik på fiber, sunt fett og vitamin A, C og K, huden og smaksløkene vil takke deg for dette deilige måltidet.

Gjør huden sommerklar

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og i Oslo Skin Lab passer vi på å være 100% klare når sommersolen endelig inviterer oss ut i varmen - med bare ben og sandaler. I tillegg til å ta din daglige dose med The Solution Beauty Collagen har vi har samlet 8 flotte tips for å forberede huden på sommer.

Hjemmelaget is med kollagen

I disse varme sommermånedene kan vi prøve å tenke litt nytt rundt hvordan vi får i oss den daglige dosen med The Solution på. Å blande kollagen i noe sunt og forfriskende en en perfekt måte å nyte sammerdagene på!

Sommer, sol & hud

Endelig er sommeren og solen her og vi vil at du skal kunne nyte sommersolen uten å bekymre deg for huden! Med disse enkle grepene forebygger og beskytter du mot potensielt skadelige effekter.

Alkoholfri sangria

Denne utrolig friske alkoholfrie sangriaen får sin smak og styrke fra frisk frukt og bær pluss en ekstra skjønnhetseffekt fra The Solution Beauty collagen!

Piña Colada-smoothie

Inspirert av Piña colada, er denne lette og smakfulle smoothien en sikker sommervinner som også er lett å ta med seg på piknik når den er pakket i små flasker eller krukker. Ananas er rik på c-vitamin og sammen med The Solution en nydelig og smaksrik skjønnhetskilde.

Glødende og hydrert sommerhud

Sol og varme kan bringe med seg en del hudutfordringer. På vinteren, vil en fet krem være det riktige valget,men på sommeren trenger huden din en lettere gel eller serum.

8 fakta om kollagen

Ordet kollagen stammer fra det greske ordet kólla, som betyr lim - et ganske naturlig navn når du vet hva kollagen gjør for huden.

Aktiviteter for hvilepuls

Sommer betyr for mange lange kvelder til til å slappe av ute i hagen, på balkongen eller terrassen. Men det er også sesongen for å være sosial og det er mye som skjer. Finner du tid til å slappe av? Hva bruker du fritiden din til? Det kan ofte være vanskelig å planlegge egen tid «riktig» da det er 1000 fristelser å kaste seg på – men for å finne indre ro har vi satt sammen noen tips til deg, som får deg til å senke skuldrene og hvilepuls.

Grillet hjertesalat

Endelig sesong for å flytte både matlaging og hygge ut! Denne oppskriften på grillet hjertesalat er en frisk side- eller forrett når du griller, men den kan også nytes fint alene. En av sommerfavorittene våre, enkelt godt og sunt!

Syltetøy med chiafrø

Test denne enkle og sunne oppskriften på syltetøy med chiafrø - boost fra innsiden og ut.

Susanne, 54 år

Møt Susanne på 54 år som har vært medlem hos Oslo Skin Lab siden midten av 2020. For Susanne er det viktig å føle seg vel med huden sin, slik at hun kan utstråle selvtillit.

Christina, 62 år

Christina forteller om hemmeligheten bak sin glød!

Tina, 51 år

Tina på 51 år, er daglig serviceleder i et mindre rengjøringsfirma som betyr varierende arbeidstider som kan være en utfordring for å holde på rutiner, men Tina har funnet en løsning som funker for henne.

Ansiktsyoga

Har du noen gang prøvd ansiktsyoga? Ansiktet består av 43 muskler, under finner du noen gode øvelser for avslapping i noen av disse musklene. Musklene i ansiktsområdet trenger også regelmessig muskelvedlikehold for å holde seg elastisk og ungdommelig. I ansiktstrening er bærebjelkene effektiv diafragmatisk pust og sentral bruk, som er knyttet til både tøynings- og muskelkondisjoneringsbevegelser i hodeområdet. Saara Sahrman er pilatesinstruktør og har utviklet sin egen SaSS-kroppskontrollmetode. I sitt arbeid lærer hun kroppsledelse intuitivt, med moderne kunnskap, men likevel fra kundens ståsted. Sarah tror det å føle seg bra på innsiden gjenspeiles også på utsiden.

Slow aging skincare

Det er mye som er deilig med å bli eldre. Vi blir som regel litt klokere, litt mer kunnskapsrike og vi blir ofte trygge nok til å gi litt mer blaffen. Hver runde rundt solen bringer dessuten med seg nye minner og erfaringer som vi deler med de vi er glade i - minner vi ikke ville vært foruten. Derfor har Oslo Skin Lab heller ingen ambisjoner om å tilby produkter som gjør at du ser ut som du er i tyveårene resten av livet, men vi vil gjerne bistå til at du fremdeles ser fantastisk ut – uansett alder! Det gjør vi ved å tilby produkter som kan myke opp linjer og rynker, gjøre huden litt mer elastisk og spenstig og som glatter ut og forbedrer hudoverflaten. Produkter som rett og slett er med på å utsette og bremse utviklingen av nye alderstegn.

Hva er kollagentilskudd?

Bioaktive kollagenpeptider som huden din elsker..

Hvordan bruke The Solution™?

Kan jeg blande pulveret i hva som helst? Må jeg ta det en spesiell tid på døgnet? Kan jeg ha det i varme drikker? Dette er spørsmål vi ofte mottar, så derfor har vi laget en enkel instruksjon til hvordan du bruker The Solution™, samt litt inspirasjon til oppskrifter hvis du har lyst til å prøve et alternativ til en klassisk morgenrutine med kaffe & kollagen.

Ekspertene elsker The Solution ™

Dette sier uavhengige eksperter om The Solution ™ The Solution™ fungerer – det er bevist gjennom flere studier av medisinsk kvalitet. I tillegg finnes det flere uavhengige eksperter på hud som selv har sett resultater ved at de har målt effekten på egne kunder. Her møter du noen av disse.

Røbetlatte

Kaffe og "girltalk" har en svært viktig plass i historien og fremtiden til mange gode vennskap – og med denne oppskriften kan du sette et ekstra spesielt preg på deres neste kaffedate!

Brokkolisalat

Denne brokkolisalaten er både sunn, god og mettende - funker helt perfekt som salat alene eller som tilbehør til for eksempel grillmaten!

Madha Alay kaffe

Har du prøvd Madha Alay kaffe? Dette herlige brygget vil ikke bare varme sjelen din, men den inneholder også en kraftig blanding av ingredienser som er kjent for sitt potensial til å støtte immunforsvaret.

Få tilbake de gode rutinene!

Har du sløvet med hudpleien i sommer også? La oss se på hva huden din ville vært takknemlig for nå etter en lang og varm sommersesong!

3 av våre ansatte om hudpleierutiner..

Hva tenker våre kvinnelige kolleger i Oslo Skin Lab om skjønnhetsrutiner? I tillegg til fast rutine med inntak av The Solution Beauty collagen har de noen flere tips. Her deler Renata, Diana og Veronika fra Praha-kontoret hvilke rutiner som er deres hellige gral etter sommeren!

Oslo Skin Lab x VOGUE

Vogue i Tsjekkia er for tiden en del av "Logomania". I oktoberutgaven presenterer de åtte merker de finner unike og som derfor har blitt valgt ut til å få logoene deres til å være midtpunktet i en rekke gensere. Og – du har sikkert alt gjettet det – Oslo Skin Lab er et av disse nøye utvalgte merkene! Vi er selvfølgelig veldig stolte over å være en del av den ikoniske verdenen til Vogue.

Møt våre medlemmer Mona, Ann-Kathrin og Gry

Vi elsker å høre fra våre medlemmer og deres erfaringer med The Solution. Det er tross alt det viktigste for oss; høre deres meninger, erfaringer og verdier – vi har tatt praten med 3 flotte kvinner som har vært med oss en lang stund.

Overnight oats

OVERNIGHTOATS MED EPLER Den finske instagramprofilen Satokausikalenteri har laget denne fantastiske oppskriften på overnightoats med høstsesongens delikatesser for Oslo Skin Lab!

Nice-cream chiapudding

Mmm, prøv denne godbiten helt uten dårlig samvittighet!

Røsti med gurkemeie

Gurkemeie er et vidunderlig krydder og med potetens karbohydrater holder denne retten deg mett i lang tid!

To generatsjoner, én skjønnhetsrutine

Italienske mor og datter Elena (58) og Connie (30) lever begge aktive liv; Elena er en opptatt foretningskvinne, aktiv tennispiller og mor til 3, mens Connie jobber som freelancer og bruker mye av sin fritid på hesten sin. De er begge opptatt av å ha vare på huden sin, og har begge valgt å implementere The Solution i sin daglige rutine.

Sofie, 32 år; Mer spenst!

Etter bare 2 måneder ble huden til Sofie mer spentisg og ett år yngre!

Jesse, 44 år

Absolutt et produkt flere menn bør benytte seg av!

Alkoholfri gløgg

Det blir faktisk ikke jul uten gløgg, både lukten og smaken vekker julestemningen i oss! Her kommer en veldig god oppskrift som garantert får deg i stemning for jul og hygge!

Karen, 63 år

Karen har alltid vært opptatt av å ta best mulig vare på seg selv og sitt utseende. Med lang erfaring fra mote og skjønnhetsbransjen har hun testet mange produkter og har endelig funnet et produkt som passer perfekt for henne.

Fiken og pekannøttsalat

Desember byr på mange fete måltider, derfor føles det riktig å dele en litt lettere oppskrift. Under deler vi en oppskrift av den vakre norske modellen Eline Syrdalen; en av hennes favoritter nemlig fiken og pekannøttsalat.

Marie, 30 år

Kjendisfotograf Marie Reierth lever et hektisk liv, men har likevel funnet sine rutiner som gir henne balanse i hverdagen.

The Beauty Pearls

The Beauty Pearls - Inside Out Beauty Nutrition

Jenni, 42 år

Jenni er ikke bekymret for å bli eldre, men vil selvfølgelig ikke slutte å ta vare på seg selv!

Leena, 51 år

Oslo Skin Lab-kunde Leena har alltid tatt vare på huden sin samvittighetsfullt og takket være produkter av høy kvalitet og gode rutiner følte Leena at huden hennes var i god stand. Les videre for å finne ut hva Leena oppdaget etter å ha oppdatert rutinen sin med The Solution kollagen.

Morgenrituale som gir deg en god start på dagen

Juni Paus driver det digitale yogastudioet Studio Paus og er lidenskapelig opptatt av velværerutiner og den gyldene egentiden man har om morgenen. Rutinene hennes tar bare 20 minutter og her får du oppskriften.

Helen, 50: "Huden føles freshere!"

Helen er utdannet hud- og spa-terapeut og føler at elastisiteten i huden har økt og at rynkene har avtatt. "Huden føles fyldigere, noe som er magisk"

Melissa Sondell (40) : fikk mye mindre dype rynker

Jeg ser stor forskjell på huden min! Rynker og linjer rundt øynene har blitt mindre synlige og jevnere. Jeg merker også at huden har mer liv og glød!» – Melissa Sondell (40)

Året som gikk med Oslo Skin Lab

Cecilie Nordstrøm, grunnleggeren av Oslo Skin Lab, reflekterer over alle de positive sidene av året 2022 og ser inn i det nye året med stor optimisme.

Tilbakeblikk på 2023

Cecilie Nordstrøm – Founder of Oslo Skin Lab, intervjuet av vår svenske Commercial Manager Lina Östlund.

Silvia, 63 år

I en alder av 63 oppdaget Silvia at kollagentilskudd har effekt på huden!

Lun salat med rødbeter og jordskokk

Riktige vitaminer, mineraler og gode fettsyrer vil hjelpe huden din til å få riktig næring. Her finner et deilig forslag til en lun salat.

Bli bedre kjent med Oslo Skin Lab ambassadør Mona Grudt

Vi har tatt en prat med Oslo Skin Lab ambassadør Mona Grudt om hennes daglige rutiner og hvordan og hvorfor hun tar vare på huden sin og seg selv.

Pizza med rødbeter

Alle elsker pizza! Pizza er enkelt, godt og gjør seg både til hverdags og til fest! Vi har satt sammen en oppskrift som gjør pizzaen annerledes og sunnere!

3 år senere: Huden min føles fyldigere

Det har gått tre år siden Renate startet å ta The Solution - vi er nysgjerrige på hvordan huden hennes føles nå!

Kikertpannekaker

Grunnen til at vi elsker kikertpannekaker er at de er superenkle å lage, smaker skikkelig godt og er så allsidige; du kan toppe de med hva du vil - her er det bare fantasien som stopper deg!

Derfor elsker vi kollagentilskuddet The Solution

Bli bedre kjent med Karen, Noora og Patrycja og deres personlige erfaring med The Solution. De tre kvinnene er alle i forskjellige stadier av livet men har alle opplevd god effekt!

Nice cream med pistasj og ingefær

Sommeren kommer, og lysten på iskrem har kanskje allerede meldt seg for noen av oss? Siden årstiden har en tendens til å fylles med iskrem og andre deilige utskeielser tenkte vi at det også kan være lurt å ha et litt sunt alternativ når lysten på noe godt melder seg.

Camilla Bach (42 år) : 33% forbedring etter 10 uker

Camilla (42) har alltid vært opptatt av naturlige produkter, og da hun kom over The Solution måtte hun bare prøve det nysgjerring på hvilken effekt det hadde på hennes hud - noe hun ikke har angret på!

Claudia (53) :forskjell etter 4 uker!

De fine linjene ble mindre og Claudia sin hudtearapeaut la merke til at huden hennes hadde endret seg, til det bedre!

Grønnsaker & dipp

3 smaksrike og enkle dipper sammen med dine favorittgrønnsaker - en perfekt helgesnack!

Destinasjon Stockholm

Er du klar for en helgetur snart? Stockholm kan være reisemålet for deg! Stockholm sentrum ligger praktisk talt på vannet, og med sin fantastiske og vakre beliggenhet, kommer byen virkelig til live i denne tiden av året - det perfekte reisemålet om sommeren.

Sommerlig og kald suppe

Prøv denne forfriskende kalde suppen for varme sommerdager! Du kommer til å elske den!

Forebygger mot aldring

Film- og teaterskuespillerinne Jitka Schneiderová har brukt kollagen siden 2020. Hun påpeker at utseendet ikke bare er overlatt til gener, men at det er en hel pakke som må pleies. Og for henne inkluderer det å ta The Solution regelmessig.

Sommerkampanje

Hos Oslo Skin Lab er vi opptatt av å tilby produkter og tjenester som tar vare på huden din på best mulig måte. Vi forstår viktigheten av å ha en sunn og strålende hud! Akkurat nå har vi sommertilbud på The Solution - grip sjansen nå og gi huden din den beste sommergaven med koden TV !

Alexandra Biollaz (40): Mine kollagenritualer

Alexandra deler under sin erfaring med kollagen og hvorfor det er viktig for henne å ta vare på huden sin på best mulig måte.

Dobbel smoothie

To i en - sjekk denne freshe grønne og hvite smoothien for glødende hud!

Destinasjon Milano

Frister det med en helgetur til Milano? Da bør du lese tipsene under fra Commercial Manager i Italia Sara.

La oss introdusere The Glow™

Ariane Ravazzi: Min lindeskap for yoga og strålende hud!

Balansen mellom sinn og kropp har en dyptgripende betydning i livet til italienske Ariane, en hengiven yogainstruktør og en beundrer av The Solution. Under deler Ariane med oss hva det innebærer for henne å integrere yoga med jevnlig inntak av kollagenpulver – en kombinasjon hun anser som essensiell og avgjørende for å gjenoppdage både fysisk og mental harmoni.

Havregrøt med karamellisert banan

Gi deg selv en god og velsmakende start på dagen!

Fuktighet til huden

Etter sommer med ferie og kos er det på tide å komme tilbake til rutinene våre. Nå er det tid for fuktighetsbevarende tiltak!

Oslo Skin Lab forsterker teamet!

Oslo Skin Lab utvider sin globale tilstedeværelse med Anine Bing som Creative Brand Advisor. Anine skal med sin særlige estetiske touch stå i spissen for vår nye globale Instagramprofil.

Fantastiske Amaretto Sour - som mocktail

Den er fresh, den er supergod, den har et lite hint av tiden vi går i møte OG den er alkoholfri. Her er vår variant av smakfulle og mandelmyke Amaretto Sour. Nyt den kald, og vær klar til å lage mange – det er garantert flere som vil ha.

Mocktail - Julepunsj

En stor bolle med julepunsj er perfekt når familie og venner samles – denne punsjen er så god at du kanskje må doble eller triple oppskriften.

Mocktail - Espresso Tonic

Så enkelt – og så utrolig godt!

Mocktail - Grapefrukt Sour

Skål for en fresh start på et nytt år!

Jordbær Mango Margarita

Den er frisk, den er kald - og den smaker av sommer. Vår nyeste mocktail i serien er selvfølgelig en iskald Jordabær Mango Margarita. Server den til gjestene dine på en deilig grillkveld eller nyt den med en god venn mens dere snakker om sommerferieplanene.

The Founder

Oslo Skin Labs grunnlegger Cecilie Nordstrøm er ikke bare en fremragende forretningskvinne. Hun er også en kreativ og dyktig kokk. Hun elsker å arrangere fester og vet hvordan man lager mat og mikser både cocktails og mocktails som gjestene aldri vil glemme. For vår sommerfest i år kan vi bare håpe at hun gjentar fjorårets velkomstdrink... Denne forfriskende grapefrukt-timian mocktailen smaker fantastisk og er en deilig mocktail for varme sommerkvelder, så la oss lage en stor mugge av den.

Pornstar Martini Mocktail

Vi gleder oss over våren og at vi endelig kan møte venner utendørs og ta en skål på terassen!

Mocktail - Tulum Breeze

Drøm deg bort til sol og varme!

Coffee Colada Mocktail

Enten du slapper av i en solfylt hage eller er sammen med gode venner på en koselig kafé, kan Coffee Colada være billetten til vårlig lykke.