Solide studier bekrefter effekten

Det er publisert flere studier på oralt inntak av de bioaktive kollagenpeptidene som brukes i The Solution™. Resultatet på rynker og cellulitter er oppsiktsvekkende gode.

Gründer med suksess: Har alltid trodd på hudpleie innenfra

Cecilie Nordstrøm er kvinnen bak kollagensuksessen, The Solution™. – Det er klart at huden påvirkes av det vi spiser, og at den trenger rett næring for å kunne være på sitt aller beste, sier hun.

Prisdryss og nominasjoner til The Solution™

The Solution™ Beauty collagen har vunnet flere internasjonale priser i anerkjente kåringer hos blant annet Harper’s Bazaar, COSTUME og Dutch Beauty Awards. 

Katrine (42):- Fikk glattere hud på under to måneder!

– Jeg har aldri fått så mange komplimenter for huden min som nå, forteller Katrine Kvalsund (42).

Tilskudd av The Solution™ kan bremse hudaldringen, bekrefter flere hudeksperter.

Uavhengige hudpleiere støtter bruken av The Solution Beauty collagen. Synlig effekt på rynker er bevist gjennom avansert hudscanning i deres salonger, i tillegg til de kliniske studiene som er utført.

Jeg fikk markant mindre cellulitter

Etter to svangerskap og et vekttap på 43 kilo måtte Nadja Christophersen erkjenne at huden hadde mistet elastisitet. Hun hadde også en del cellulitt som hun ønsket å bli kvitt.

– Rynkedybden redusert med 59 prosent etter fem måneders bruk av The Solution™

Den nederlandske TV-profilen Renate Gerschtanowitz er strålende fornøyd med resultatene hun har fått på huden etter at hun begynte å ta kollagenpulveret, The Solution™ Beauty collagen fra Oslo Skin Lab®.

"Sunn hud kommer fra innsiden"

Silvany Bricen (47) er en av landets mest betrodde hud- og skjønnhetseksperter, med tusenvis av følgere på bloggen The Beauty Edit. I fjor oppdaget hun The Solution – som boostet huden for en trøtt småbarnsmor

- Enda bedre resultat, ett år etter!

Det har gått ett år siden skjønnhetsekspert Silke Granes (49) første hudscanning, som viste en reduksjon i rynkedybden på hele 51 %. - Jeg trodde ikke mine egne øyne da runde to viste en ytterligere forbedring i huden min, sier Silke.

Linda HÄLLBJÖRK, 46 år: huden kjennes glattere

Allerede i 30-årsalderen reduseres det naturlige kollagennivået i kroppen og det å finne de riktige produktene som gjør at huden beholder spensten, er ikke alltid så enkelt.

Vibeke, 52: "Oi, for en forandring!"

Skal du investere i nye hudpleieprodukter i høst? Da bør dette være nummer én på listen. For du har vel ikke gått glipp av den siste skjønnhetstrenden som booster huden fra innsiden og forebygger rynker og cellulitter.

Smoothies for smooth hud

Vi har laget et par oppskrifter på smoothies som er skikkelig sunne og næringsrike – proppfulle av vitaminer og mineraler som er gode for både kropp og hud.

Ser effekt på alle vi har scannet

May-Britt Morad, hudpleier ved Oslo Hudpleieklinikk, har scannet mange som har ønsket å sjekke resultater etter minst åtte ukers bruk av The Solution™.

Antioksidanter – beskytter huden mot aldring

Vi kaller det for «Det metabolske paradokset»: Vi trenger oksygen for å leve, men når kroppen forbruker oksygenet produseres skadelige avfallsstoffer. Oksygenet oksiderer og gir effekter som for eksempel når epler råtner og metall ruster. Kroppen og huden vår blir utsatt for samme prosess, og vi eldes.

Les mer her

Viktig å booste kroppen med næring innenfra

Du har sikkert hørt det før: Det vi putter i oss gir oss langsiktige effekter for hvordan vi føler oss og hvordan vi ser ut.

Les mer her

Bioaktive kollagenpeptider som huden elsker

Det finnes flere typer kollagen, men ikke alle motvirker hudens aldringstegn.

Les mer her

Spis deg vakker!

Du vet det egentlig fra før – det vi spiser og drikker har effekt på huden. Både på godt og vondt.

Den beste hudpleien kommer innenfra

Huden kan pleies godt fra utsiden, men det er fra innsiden det virkelig skjer. Det er der hudens viktigste byggeklosser er, sier Anne Berit Eide.

“Slow-aging” – utsett utvikling av aldringstegn i huden!

Det er mye som er deilig med å bli eldre. Vi blir som regel litt klokere, litt mer kunnskapsrike og vi blir ofte trygge nok til å gi litt mer blaffen. Hver runde rundt solen bringer dessuten med seg nye minner og erfaringer som vi deler med de vi er glade i - minner vi ikke ville vært foruten.

Dette er resultatet av The Solution

Se før- og etterbilder av skandinaviske kvinner etter 8 ukers bruk av The Solution™.

Bioingeniør Turid (71) testet The Solution

Turid Kjeldseth Hasle (71) var skeptisk da hun startet med kollagenpulveret The Solution. Var hun for gammel, og ville det virke? Slik gikk det.

Camillas beauty hack

Hun er kjent for glødende fresh hud og dette er triksene vakre Camilla Abry sverger til hver eneste dag.

Renée Toft Simonsen snakker om morgenrutiner, isbading og nyttårsforsetter

I et eksklusivt intervju forteller Renée Toft Simonsen, tidligere toppmodell og nåværende dansk ambassadør for Oslo Skin Lab, om sine morgenrutiner, isbad och nyttårsforsetter.

Med skråblikk på skjønnhet

Som stylist treffer jeg vakre kvinner i alle aldre. Vakrest er de som bærer sin alder med stolthet og som omfavner den utviklingen tiden setter på kropp og sinn.

- Virkningen kom mye raskere enn jeg hadde regnet med!

Som kosmetolog hadde Michelle Ottendal 34 år, høye forventninger til The Solution™. Hun ble likevel svært overrasket over resultatet på sin egen hud, etter kun få ukers bruk.

Kundeundersøkelse viser høy tilfredshet

En kundeundersøkelse blant medlemmer i Finland viser at de som har vært med oss lenge er de som er mest fornøyd!

Hanne (49) testet The Solution i åtte uker

Allerede før hun begynte med kollagenpulver, viste en skanning at Hanne Stabell (49) hadde tre år «yngre» hud enn sin egentlige alder. Etter å ha brukt The Solution i åtte uker, ble hun overrasket.

Også menn kan ha nytte av kollagenpulver

Liten innsats for potensielt god gevinst, tenkte Per Hagen (54) da han ble spurt om å teste kollagenpulveret The Solution. Ville det ha noen effekt på hudens rynker og elastisitet?