Solide studier bekrefter effekten

Det har blitt publisert flere studier på oralt inntak av kollagenpeptider under varemerket Verisol®, som brukes i The Solution™.

Mindre rynkedybde på åtte uker

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution™ har vært gjennom flere studier som beviser at daglig kollageninntak både kan redusere rynkedybde og øke hudens elastisitet. Du kan lese mer om studiene her.

- Fikk fem år yngre hud på to måneder

Annette Brenne (50) har testet kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab i to måneder. Resultatet var imponerende.

Vibeke, 52: "Oi, for en forandring!"

Skal du investere i nye hudpleieprodukter i høst? Da bør dette være nummer én på listen. For du har vel ikke gått glipp av den siste skjønnhetstrenden som booster huden fra innsiden og forebygger rynker og cellulitter.

Smoothies for smooth hud

Vi har laget et par oppskrifter på smoothies som er skikkelig sunne og næringsrike – proppfulle av vitaminer og mineraler som er gode for både kropp og hud.

Hvordan få sunn og frisk hud?

Jeg har alltid vært opptatt av å fylle kroppen med sunne og gode produkter. Huden gjenspeiler tydelig hvordan vi lever. Den er et resultat av hva vi påfører den, hva vi spiser og selvfølgelig hvordan vi er genetisk anlagt. Nedenfor har jeg listet opp faktorer som enten er ”FY” eller ”HURRA” for huden.

Fem tips for god ansiktspleie

Jeg jobber til daglig som sminkør og stylist, og registrerer stadig hvor mange som ikke tar seg tid til å pleie huden i en hektisk hverdag.

Effektiv og enkel hudpleie innenfra

De senere årene har det vært økt fokus på at hudkvalitet påvirkes like mye innenfra som utenfra. Det betyr for eksempel at man kan forebygge tidlig aldring ved å beskytte huden utenfra ved hjelp av solfaktor og kremer, men også innenfra ved å få i seg nok viktige antioksidanter, vitaminer og mineraler. I tillegg er det kjent at tap av kollagen er den viktigste enkeltårsaken til utvikling av rynker og linjer.

Med skråblikk på skjønnhet

Som stylist treffer jeg vakre kvinner i alle aldre. Vakrest er de som bærer sin alder med stolthet og som omfavner den utviklingen tiden setter på kropp og sinn.

Antioksidanter – beskytter huden mot aldring

Vi kaller det for «Det metabolske paradokset»: Vi trenger oksygen for å leve, men når kroppen forbruker oksygenet produseres skadelige avfallsstoffer. Oksygenet oksiderer og gir effekter som for eksempel når epler råtner og metall ruster. Kroppen og huden vår blir utsatt for samme prosess, og vi eldes.

Les mer her

Viktig å booste kroppen med næring innenfra

Du har sikkert hørt det før: Det vi putter i oss gir oss langsiktige effekter for hvordan vi føler oss og hvordan vi ser ut.

Les mer her

Det vi spiser har betydning for huden

Næringsstoffene i maten vi spiser har stor betydning for helsen vår. Usunne matvarer kan påvirke indre organer som hjerte og lever, men også forbrenning og vekt. Det vi spiser har også stor betydning for vårt største organ – nemlig huden.

Stresset? Pass på! Det kan gjøre huden rynkete

Stress påvirker ikke bare hvordan du har det, men kan også fremskynde hudens aldringsprosess.

Fem tips for god kroppspleie

Vi lever i et nordisk klima der kroppen utsettes for solsteking om sommeren og tørt og kaldt vær vinterstid. Men det er ingen grunn til å gå rundt med tørr og irritert hud av den grunn. Følg mine fem tips for god kroppspleie i hverdagen!

Kathrine Sørland: Effektiv hudpleie

Yrket mitt krever at jeg tar vare på meg selv. Den dagen jeg lar ansikt og kropp seile sin egen sjø er jeg rett og slett uten jobb, så det kan jeg faktisk ikke tillate meg.

Spis deg vakker!

Du vet det egentlig fra før – det vi spiser og drikker har effekt på huden. Både på godt og vondt.

Camillas beauty hack

Hun er kjent for glødende fresh hud og dette er triksene vakre Camilla Abry sverger til hver eneste dag.

The Solution™ ble nominert igjen!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen ble nominert til årets produkt i kategorien "Inner Beauty" i Danish Beauty Awards 2019.

The Solution™ ble nominert til skjønnhetsfavoritt

The Solution™ Anti-wrinkle collagen ble nominert til årets skjønnhetsfavoritt, kåret via danske Costume i 2018.

Resultater på norske kvinner

Se før- og etter bilder av norske kvinner etter 8 ukers bruk av The Solution™.

"Sunn hud kommer fra innsiden"

Silvany Bricen (46) står bak bloggen The Beauty Edit, der hun deler sine beste tips innen hud- og skjønnhetspleie med sine lesere.

Heidi (48): Spensten er tilbake i ansiktet

Reduserte rynkedybden med hele 14 prosent!