Anine Bing + Oslo Skin Lab = Sant!

Vi er stolte og ydmyke av å kunne introdusere Anine Bing som vår nye globale ambassadør! Anine representerer alt Oslo Skin Lab verdsetter; fra hennes kreativitet, hennes stil, hennes innovative tankegang og den hardarbeidene kvinnen hun er. Hun utstråler naturlig skjønnhet på den mest uanstrengte måte - noe hun gir mye av æren til Oslo Skin Lab for.

Prisdryss og nominasjoner til The Solution™

The Solution™ Beauty collagen har vunnet flere internasjonale priser i anerkjente kåringer hos blant annet Harper’s Bazaar, COSTUME og Dutch Beauty Awards. 

Dette er resultatet av The Solution

Se før- og etterbilder av skandinaviske kvinner etter 8 ukers bruk av The Solution™.

5 kvinner som har sett gode resultater

Det viktigste beviset på at The Solution™ fungerer er de solide studiene som er publisert i anerkjente medisinske databaser, men vi vet at mange allikevel ønsker å vite mer om personlige erfaringer med produktet. Her kan du lese om erfaringene til et utvalg personer i ulike aldre og variasjon i hudtype og hudpleierutiner - de har alle en ting til felles; de har opplevd en betydelig forbedring i kvaliteten og utseendet på huden etter bruk av The Solution™

Ekspertene elsker The Solution ™

Dette sier uavhengige eksperter om The Solution ™ The Solution™ fungerer – det er bevist gjennom flere studier av medisinsk kvalitet. I tillegg finnes det flere uavhengige eksperter på hud som selv har sett resultater ved at de har målt effekten på egne kunder. Her møter du noen av disse.

Tilskudd av The Solution™ kan bremse hudaldringen, bekrefter flere hudeksperter.

Uavhengige hudpleiere støtter bruken av The Solution Beauty collagen. Synlig effekt på rynker er bevist gjennom avansert hudscanning i deres salonger, i tillegg til de kliniske studiene som er utført.

Ser effekt på alle vi har scannet

May-Britt Morad, hudpleier ved Oslo Hudpleieklinikk, har scannet mange som har ønsket å sjekke resultater etter minst åtte ukers bruk av The Solution™.

Solide studier bekrefter effekten

Det er publisert flere studier på oralt inntak av de bioaktive kollagenpeptidene som brukes i The Solution™. Resultatet på rynker og cellulitter er oppsiktsvekkende gode.

Fem tips for god ansiktspleie

Hilde jobber til daglig som sminkør og stylist, og registrerer stadig hvor mange som ikke tar seg tid til å pleie huden i en hektisk hverdag.

Viktig å booste kroppen med næring innenfra

Du har sikkert hørt det før: Det vi putter i oss gir oss langsiktige effekter for hvordan vi føler oss og hvordan vi ser ut.

Les mer her

Spis deg vakker!

Du vet det egentlig fra før – det vi spiser og drikker har effekt på huden. Både på godt og vondt, disse oppskriftene gjør bare godt.

Den beste hudpleien kommer innenfra

Huden kan pleies godt fra utsiden, men det er fra innsiden det virkelig skjer. Det er der hudens viktigste byggeklosser er, sier Anne Berit Eide.

Skjønnhetsekspert Silvany Bricen om The Solution

Silvany Bricen (49) er en av landets mest betrodde hud- og skjønnhetseksperter, med tusenvis av følgere på bloggen The Beauty Edit og podcasten Hey Babe! I 2018 oppdaget hun The Solution – som virkelig ga huden til en trøtt småbarnsmor en skikkelig boost!

“Slow-aging” – utsett utvikling av aldringstegn i huden!

Det er mye som er deilig med å bli eldre. Vi blir som regel litt klokere, litt mer kunnskapsrike og vi blir ofte trygge nok til å gi litt mer blaffen. Hver runde rundt solen bringer dessuten med seg nye minner og erfaringer som vi deler med de vi er glade i - minner vi ikke ville vært foruten.

Vibeke, 52: "Oi, for en forandring!"

Skal du investere i nye hudpleieprodukter i høst? Da bør dette være nummer én på listen. For du har vel ikke gått glipp av den siste skjønnhetstrenden som booster huden fra innsiden og forebygger rynker og cellulitter.

Gründer med suksess: Har alltid trodd på hudpleie innenfra

Cecilie Nordstrøm er kvinnen bak kollagensuksessen, The Solution™. – Det er klart at huden påvirkes av det vi spiser, og at den trenger rett næring for å kunne være på sitt aller beste, sier hun.

Katrine (42):- Fikk glattere hud på under to måneder!

Katrine (42) reduserte rynkedybden etter kun 8 uker! "Jeg har fått mer glød, mindre rynker og spenstigere hud!"

Turid , 71 år : økt spenst og yngre hud

Bioingenør Turid Kjeldseth Hasle (71) var skeptisk da hun startet med kollagenpulveret The Solution. Var hun for gammel, og ville det virke?

Camillas beauty hack

Hun er kjent for glødende fresh hud og dette er triksene vakre Camilla Abry sverger til hver eneste dag.

Smoothies for smooth hud

Vi har laget et par oppskrifter på smoothies som er skikkelig sunne og næringsrike – proppfulle av vitaminer og mineraler som er gode for både kropp og hud.

Virker på all hud - også cellulitter

Ved å behandle huden innenfra sørger man for at all hud kan nyttiggjøre seg av inntaket - enkelt og svært effektivt. The Solution™ har effekt på både rynker og cellulitter.

Renée Toft Simonsen (56) snakker om morgenrutiner, isbading og nyttårsforsetter

I et eksklusivt intervju forteller Renée Toft Simonsen, tidligere toppmodell og nåværende dansk ambassadør for Oslo Skin Lab, om sine morgenrutiner, isbad och nyttårsforsetter.

Med skråblikk på skjønnhet

Som stylist treffer jeg vakre kvinner i alle aldre. Vakrest er de som bærer sin alder med stolthet og som omfavner den utviklingen tiden setter på kropp og sinn.

- Enda bedre resultat, ett år etter!

Det har gått ett år siden skjønnhetsekspert Silke Granes (49) første hudscanning, som viste en reduksjon i rynkedybden på hele 51 %. - Jeg trodde ikke mine egne øyne da runde to viste en ytterligere forbedring i huden min, sier Silke.

- Virkningen kom mye raskere enn jeg hadde regnet med!

Som kosmetolog hadde Michelle Ottendal 34 år, høye forventninger til The Solution™. Hun ble likevel svært overrasket over resultatet på sin egen hud, etter kun få ukers bruk.

Nadja fikk markant mindre cellulitter!

Etter to svangerskap og et vekttap på 43 kilo måtte Nadja Christophersen erkjenne at huden hadde mistet elastisitet. Hun hadde også en del cellulitter som hun ønsket å bli kvitt.

6 tips til en vakker hud

Huden gjenspeiler tydelig hvordan vi lever. Den er et resultat av hva vi påfører den i tillegg til gener, kosthold og livsstil.

Heidi fikk ytterligere 25% reduksjon, ett år etter

Etter en livsstilsendring gikk Heidi Lindblad (51) ned mange kilo, men vekttapet førte også til at rynkene i ansiktet ble mer fremtredende. Da bestemte hun seg for å prøve kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab.

– Rynkedybden redusert med 59 prosent etter fem måneders bruk av The Solution™

Den nederlandske TV-profilen Renate Gerschtanowitz er strålende fornøyd med resultatene hun har fått på huden etter at hun begynte å ta kollagenpulveret, The Solution™ Beauty collagen fra Oslo Skin Lab®.

Kundeundersøkelse viser høy tilfredshet

En kundeundersøkelse blant medlemmer i Finland viser at de som har vært med oss lenge er de som er mest fornøyd!

Hanne, 49 år: økt spenst og fasthet

Allerede før hun begynte med kollagenpulver, viste en skanning at Hanne Stabell hadde tre år «yngre» hud enn sin egentlige alder. Etter å ha brukt The Solution i åtte uker, ble hun positivt overrasket.

Også menn kan ha nytte av kollagenpulver

Liten innsats for potensielt god gevinst, tenkte Per Hagen (54) da han ble spurt om å teste kollagenpulveret The Solution. Ville det ha noen effekt på hudens rynker og elastisitet?

Hey babe! 5 tips for vinterhud

Skjønnhetsekspert Sylvani Bricen og NLP practioner Hedda Brodtkorb har podcasten Hey Babe! – Norges gladeste velværepodkast, og nå deler de sine tips for vinterhud med oss.

Antioksidanter og oksidativt stress: hva du trenger å vite

Hva er oksidativt stress og hvordan kan du forebygge tidlige aldringstegn i huden?

Syltetøy med chiafrø

Test denne enkle og sunne oppskriften på syltetøy med chiafrø - boost fra innsiden og ut.

Fylt paprika med middelhavsvri

Herlig oppskrift som er rik på antioksidanter og vitaminer - passer perfekt til både lunsj og middag!

Kosthold huden din elsker

Det du spiser (og ikke spiser) påvirker din hud på samme måte som for helsen din. Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen en liste over nyttige matvalg for huden.

Overgang fra vinter til vår - dermatologens hudpleietips

Vi har snakket med dermatolog Ivana Spoustova om hvordan tilpasse våre hudpleierutiner for vårsesongen. Hun deler også 3 enkle tips vi alle burde gjøre i sesongskifte.

Silvanys Brainfood smoothie

Skjønnhetseksperten Silvany Bricen har jobbet som skjønnhetsansvarlig for både Stella og Costume magasin, hun er lidenskapelig opptatt av skjønnhet og beautyfood. Sammen med sin gode venninne og makker Hedda driver de også podcasten Hey Babe! Oslo Skin Lab og Hey Babe! damene er helt enige om at skjønnhet kommer innenfra! Vi er så heldige at Silvany ville dele en av sine favorittsmoothier med oss, nemlig den hun kaller "brainfood smoothie". Den skal ihvertfall vi prøve i løpet av påskedagene!

Deilig og vårlig Matcha Smoothiebowl

Våren handler om frisk luft, sol, lys og en følelse av lykke og letthet- enig? Mat spiller selvfølgelig en stor rolle for hvordan vi føler oss. Mens vi spiser noe tyngre og fetere mat gjennom vintersesongen er det gøy og godt å endre matvanene mot vår og sommer. Vi spiser annerledes, lettere og sunnere og det bidrar selvfølgelig til hvordan vi føler oss! Den Tjekkiske influenceren Kateřina (@smoothandcooking) deler under denne deilige oppskriften med dere.

Grønn detox pasta

Denne næringsrike grønne pastaoppskriften er full av ingredienser med rensende effekt. Så nå kan du forberede deg til sommeren uten å gi opp smaken og følelsen av favorittmaten din - pasta! I tillegg er retten rik på fiber, sunt fett og vitamin A, C og K, huden og smaksløkene vil takke deg for dette deilige måltidet.

Gjør huden sommerklar

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og vi i Oslo Skin Lab vil være 100% klare når sommersolen endelig inviterer oss ut i varmen med bare ben og sandaler. I tillegg til å ta din daglige dose med The Solution Beauty Collagen har vi har samlet 8 flotte tips for å forberede huden på sommer, så når den gode varmen kommer, er vi klare til å svare – bar hud, flip flops og store smil.

Hjemmelaget kollagenis

I disse varme sommermånedene kan vi prøve å tenke litt nytt rundt hvordan vi får i oss den daglige dosen med The Solution på. Å blande kollagen i noe sunt og forfriskende en en perfekt måte å nyte sammerdagene på!

Sommer, sol & hud

Endelig er sommeren og solen her og vi vil at du skal kunne nyte sommersolen uten å bekymre deg for huden! Med disse enkle grepene forebygger og beskytter du mot potensielt skadelige effekter.

Mango gelé

Disse fantastiske smakfulle og tropiske gelégodteriene inneholder ikke noe tilsatt sukker - men de skjemmer derimot bort huden din med kraften til kollagen og c-vitamin. De er helt nydelige både å se på og å spise, og vil garantert imponere dine gjester!

Alkoholfri sangria

Denne utrolig friske alkoholfrie sangriaen får sin smak og styrke fra frisk frukt og bær pluss en ekstra skjønnhetseffekt fra The Solution Beauty collagen!

Piña Colada-smoothie

Inspirert av Piña colada, er denne lette og smakfulle smoothien en sikker sommervinner som også er lett å ta med seg på piknik når den er pakket i små flasker eller krukker. Ananas er rik på c-vitamin og sammen med The Solution en nydelig og smaksrik skjønnhetskilde.

Glødende og hydrert sommerhud

Solen og varmen bringer også med seg en del hudutfordringer. På vinteren, vil en fet krem være det riktige valget,men på sommeren trenger huden din en lettere gel eller serum.

8 fakta om kollagen

Ordet kollagen stammer fra det greske ordet kólla, som betyr lim - et ganske naturlig navn når du vet hva kollagen gjør for huden.

Aktiviteter for hvilepuls

Sommer betyr for mange lange kvelder til til å slappe av ute i hagen, på balkongen eller terrassen. Men det er også sesongen for å være sosial og det er mye som skjer. Finner du tid til å slappe av? Hva bruker du fritiden din til? Det kan ofte være vanskelig å planlegge egen tid «riktig» da det er 1000 fristelser å kaste seg på – men for å finne indre ro har vi satt sammen noen tips til deg, som får deg til å senke skuldrene og hvilepuls.

Grillet hjertesalat

I mange land er august den siste sommermåneden når ferien kanskje er over, men sommerfølelsen er fortsatt i luften og mange bruker kveldene og helgene på sosialt samvær med venner ute. Grilling er et flott tillegg til disse sammenkomstene og kan være ganske sunt hvis du griller grønnsaker og noe magert kjøtt. Denne oppskriften på grillet hjertesalat er en frisk side- eller forrett når du griller, men den kan også nytes fint alene.

Susanne, 54 år

Møt Susanne på 54 år som har vært medlem hos Oslo Skin Lab siden midten av 2020. For Susanne er det viktig å føle seg vel med huden sin, slik at hun kan utstråle selvtillit.

Christina, 62 år

Christina forteller om hemmeligheten bak sin glød!

Tina, 51 år

Tina på 51 år, er daglig serviceleder i et mindre rengjøringsfirma som betyr varierende arbeidstider som kan være en utfordring for å holde på rutiner, men Tina har funnet en løsning som funker for henne.

Ansiktsyoga

Har du noen gang prøvd ansiktsyoga? Ansiktet består av 43 muskler, under finner du noen gode øvelser for avslapping i noen av disse musklene. Saara Sahrman er pilatesinstruktør og har utviklet sin egen SaSS-kroppskontrollmetode. I sitt arbeid lærer hun kroppsledelse intuitivt, med moderne kunnskap, men likevel fra kundens ståsted. Sarah tror det å føle seg bra på innsiden gjenspeiles også på utsiden.

Slow aging skincare

Det er mye som er deilig med å bli eldre. Vi blir som regel litt klokere, litt mer kunnskapsrike og vi blir ofte trygge nok til å gi litt mer blaffen. Hver runde rundt solen bringer dessuten med seg nye minner og erfaringer som vi deler med de vi er glade i - minner vi ikke ville vært foruten. Derfor har Oslo Skin Lab heller ingen ambisjoner om å tilby produkter som gjør at du ser ut som du er i tyveårene resten av livet, men vi vil gjerne bistå til at du fremdeles ser fantastisk ut – uansett alder! Det gjør vi ved å tilby produkter som kan myke opp linjer og rynker, gjøre huden litt mer elastisk og spenstig og som glatter ut og forbedrer hudoverflaten. Produkter som rett og slett er med på å utsette og bremse utviklingen av nye alderstegn.

Hva er kollagentilskudd?

Bioaktive kollagenpeptider som huden din elsker..

Hvordan bruke The Solution™?

Kan jeg blande pulveret i hva som helst? Må jeg ta det en spesiell tid på døgnet? Kan jeg ha det i varme drikker? Dette er spørsmål vi ofte mottar, så derfor har vi laget en enkel instruksjon til hvordan du bruker The Solution™, samt litt inspirasjon til oppskrifter hvis du har lyst til å prøve et alternativ til en klassisk morgenrutine med kaffe & kollagen.

Lun brokkolisalat

Når vi beveger oss inn mot høsten, kan vi finne oss selv revet mellom trangen til varm høstkos og lett sommermat. Denne brokkolisalaten er en flott blanding av begge deler – grønn og næringsrik, den er perfekt for sommerens piknikvær, men den er fortsatt tyngre enn de fleste salater og inneholder smaker som minner oss om høsten. Prøv og bestem selv hvilken sesong du synes denne salaten faller inn under!

Få tilbake de gode rutinene!

Har du sløvet med hudpleien i sommer også? La oss se på hva huden din ville vært takknemlig for nå etter en lang og varm sommersesong!

3 av våre ansatte om hudpleierutiner..

Hva tenker våre kvinnelige kolleger i Oslo Skin Lab om skjønnhetsrutiner? I tillegg deres faste rutine ved inntak av The Solution Beauty collagen, deler Renata, Diana og Veronika fra Praha-kontoret, hvilke rutiner som er deres hellige gral etter sommeren!