Solide studier bekrefter effekten

Det er publisert flere studier på oralt inntak av kollagenpeptidene som brukes i The Solution™. Resultatet på rynker og cellulitter er oppsiktsvekkende gode.

Jeg fikk markant mindre cellulitter

Etter to svangerskap og et vekttap på 43 kilo måtte Nadja Christophersen erkjenne at huden hadde mistet elastisitet. Hun hadde også en del cellulitt som hun ønsket å bli kvitt.

"Sunn hud kommer fra innsiden"

Silvany Bricen (47) er en av landets mest betrodde hud- og skjønnhetseksperter, med tusenvis av følgere på bloggen The Beauty Edit. I fjor oppdaget hun The Solution – som boostet huden for en trøtt småbarnsmor

Katrine (41):- Fikk glattere hud på under to måneder!

– Jeg har aldri fått så mange komplimenter for huden min som nå, forteller Katrine Kvalsund (41).

- Enda bedre resultat, ett år etter!

Det har gått ett år siden skjønnhetsekspert Silke Granes (49) første hudscanning, som viste en reduksjon i rynkedybden på hele 51 %. - Jeg trodde ikke mine egne øyne da runde to viste en ytterligere forbedring i huden min, sier Silke.

Linda HÄLLBJÖRK, 46 år: huden kjennes glattere

Allerede i 30-årsalderen reduseres det naturlige kollagennivået i kroppen og det å finne de riktige produktene som gjør at huden beholder spensten, er ikke alltid så enkelt.

Vibeke, 52: "Oi, for en forandring!"

Skal du investere i nye hudpleieprodukter i høst? Da bør dette være nummer én på listen. For du har vel ikke gått glipp av den siste skjønnhetstrenden som booster huden fra innsiden og forebygger rynker og cellulitter.

Smoothies for smooth hud

Vi har laget et par oppskrifter på smoothies som er skikkelig sunne og næringsrike – proppfulle av vitaminer og mineraler som er gode for både kropp og hud.

Hvordan få sunn og frisk hud?

Jeg har alltid vært opptatt av å fylle kroppen med sunne og gode produkter. Huden gjenspeiler tydelig hvordan vi lever. Den er et resultat av hva vi påfører den, hva vi spiser og selvfølgelig hvordan vi er genetisk anlagt. Nedenfor har jeg listet opp faktorer som enten er ”FY” eller ”HURRA” for huden.

Ser effekt på alle vi har scannet

May-Britt Morad jobber som hudpleier ved Oslo Hudpleieklinikk og har scannet de fleste av dem som har henvendt seg til klinikken for å få sjekket sine resultater etter minst åtte ukers bruk av The Solution™.

Solide studier bekrefter effekten

Det er publisert flere studier på oralt inntak av kollagenpeptidene som brukes i The Solution™. Resultatet på rynker og cellulitter er oppsiktsvekkende gode.

Fem tips for god ansiktspleie

Jeg jobber til daglig som sminkør og stylist, og registrerer stadig hvor mange som ikke tar seg tid til å pleie huden i en hektisk hverdag.

Effektiv og enkel hudpleie innenfra

De senere årene har det vært økt fokus på at hudkvalitet påvirkes like mye innenfra som utenfra. Det betyr for eksempel at man kan forebygge tidlig aldring ved å beskytte huden utenfra ved hjelp av solfaktor og kremer, men også innenfra ved å få i seg nok viktige antioksidanter, vitaminer og mineraler. I tillegg er det kjent at tap av kollagen er den viktigste enkeltårsaken til utvikling av rynker og linjer.

Antioksidanter – beskytter huden mot aldring

Vi kaller det for «Det metabolske paradokset»: Vi trenger oksygen for å leve, men når kroppen forbruker oksygenet produseres skadelige avfallsstoffer. Oksygenet oksiderer og gir effekter som for eksempel når epler råtner og metall ruster. Kroppen og huden vår blir utsatt for samme prosess, og vi eldes.

Les mer her

Viktig å booste kroppen med næring innenfra

Du har sikkert hørt det før: Det vi putter i oss gir oss langsiktige effekter for hvordan vi føler oss og hvordan vi ser ut.

Les mer her

Kollagenpeptider som huden elsker

Det finnes flere typer kollagen, men ikke alle motvirker hudens aldringstegn.

Les mer her

Spis deg vakker!

Du vet det egentlig fra før – det vi spiser og drikker har effekt på huden. Både på godt og vondt.

Den beste hudpleien kommer innenfra

Huden kan pleies godt fra utsiden, men det er fra innsiden det virkelig skjer. Det er der hudens viktigste byggeklosser er, sier Anne Berit Eide.

The Solution vant pris i Harper's Bazaar!

The Solution Anti-wrinkle collagen stakk av med den gjeve seieren i tsjekkiske Harper's Bazaars årlige Anti- Aging Awards for 2019.

Dette er resultatet av The Solution

Se før- og etterbilder av skandinaviske kvinner etter 8 ukers bruk av The Solution™.

Gründer med suksess: Har alltid trodd på hudpleie innenfra

Cecilie Nordstrøm er kvinnen bak kollagensuksessen, The Solution™. – Det er klart at huden påvirkes av det vi spiser, og at den trenger rett næring for å kunne være på sitt aller beste, sier hun.

Camillas beauty hack

Hun er kjent for glødende fresh hud og dette er triksene vakre Camilla Abry sverger til hver eneste dag.

Kan man drikke seg til mindre rynker – er det mulig?

De fleste av oss har vokst opp med samme oppfatning: å drikke rikelig med vann gjør at huden din ser yngre ut. Men stemmer virkelig dette?

Les mer her

The Solution™ ble nominert igjen!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen ble nominert til årets produkt i kategorien "Inner Beauty" i Danish Beauty Awards 2019.

The Solution™ ble nominert til skjønnhetsfavoritt

The Solution™ Anti-wrinkle collagen ble nominert til årets skjønnhetsfavoritt, kåret via danske Costume i 2018.

Heidi (48): Spensten er tilbake i ansiktet

Reduserte rynkedybden med hele 14 prosent!

Det vi spiser har betydning for huden

Næringsstoffene i maten vi spiser har stor betydning for helsen vår. Usunne matvarer kan påvirke indre organer som hjerte og lever, men også forbrenning og vekt. Det vi spiser har også stor betydning for vårt største organ – nemlig huden.

Stresset? Pass på! Det kan gjøre huden rynkete

Stress påvirker ikke bare hvordan du har det, men kan også fremskynde hudens aldringsprosess.

Med skråblikk på skjønnhet

Som stylist treffer jeg vakre kvinner i alle aldre. Vakrest er de som bærer sin alder med stolthet og som omfavner den utviklingen tiden setter på kropp og sinn.

Fem tips for god kroppspleie

Vi lever i et nordisk klima der kroppen utsettes for solsteking om sommeren og tørt og kaldt vær vinterstid. Men det er ingen grunn til å gå rundt med tørr og irritert hud av den grunn. Følg mine fem tips for god kroppspleie i hverdagen!

- Virkningen kom mye raskere enn jeg hadde regnet med!

Som kosmetolog hadde Michelle Ottendal 34 år, høye forventninger til The Solution™. Hun ble likevel svært overrasket over resultatet på sin egen hud, etter kun få ukers bruk.

7 tips til en vakker hud

Huden gjenspeiler tydelig hvordan vi lever. Den er et resultat av hva vi påfører den i tillegg til gener, kosthold og livsstil.

Tilskudd av The Solution™ kan bremse hudaldringen, bekrefter flere hudeksperter.

Uavhengige hudpleiere støtter bruken av The Solution Beauty collagen. Synlig effekt på rynker er bevist gjennom avansert hudscanning i deres salonger, i tillegg til de kliniske studiene som er utført.

Heidi fikk ytterligere 25% reduksjon, ett år etter

Etter en livsstilsendring gikk Heidi Lindblad (49) ned mange kilo, men vekttapet førte også til at rynkene i ansiktet ble mer fremtredende. Da bestemte hun seg for å prøve kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab.