RS475_OSL_0521_54435_W-Article_1140x600.jpg

Bioaktive kollagenpeptider som huden elsker

Det finnes flere typer kollagen, men ikke alle motvirker hudens aldringstegn.

The Solution™ Beauty collagen inneholder Verisol® som består av type I kollagen som er hydrolysert, dvs. brutt ned ved hjelp av enzymer i en spesiell patentert prosess, til bioaktive peptider. Effekten til kollagenhydrolysatene vil avhenge av gjennomsnittsstørrelsen, som igjen avhenger av metoden som anvendes for å bryte ned kollagenet. Kollagenet fra Verisol® har gjennom studier vist seg å ha ekstra god effekt på hudens overflate og resultatet viser seg i at rynkedybden reduseres og huden får ny spenst.

Kollagenpeptider – små skjønnhetseksperter

Den unike og kontrollerte prosessen der spesifikke enzymer bryter kollagenet ned til kollagenpeptider er viktig for den rynkereduserende effekten dette produktet gir. Verisol® kollagenpeptider har i flere vitenskapelige studier vist seg å ha svært positiv effekt på hudens overflate og struktur.

Veldokumenterte studier

Studiene vi viser til er gjort på Verisol ® kollagenet med daglige doser på 2,5 gram. Vær oppmerksom på at det er ulike kollagenprodukter på markedet, men ikke alle kan vise til samme gode resultat på hudens kvalitet, elastisitet og utseende som kollagenet brukt i The Solution™ Beauty collagen.

Les mer om The Solution™ Beauty collagen.

Kollagenet brukt i Verisol® er type I kollagen fra bovine kilder.