OsloSkinlab_0619_9926_1920x1080.jpg

Effektiv og enkel hudpleie innenfra

De senere årene har det vært økt fokus på at hudkvalitet påvirkes like mye innenfra som utenfra. Det betyr for eksempel at man kan forebygge tidlig aldring ved å beskytte huden utenfra ved hjelp av solfaktor og kremer, men også innenfra ved å få i seg nok viktige antioksidanter, vitaminer og mineraler. I tillegg er det kjent at tap av kollagen er den viktigste enkeltårsaken til utvikling av rynker og linjer.

Det viktige mellomlaget i huden er det som bidrar til at overhuden holder seg glatt og jevn. I dette hudlaget utgjør kollagen mer enn 80% av tørrstoffene. Når kollagennivået synker fra 25-30 årsalderen, blir mellomlaget gradvis mer «porøst» og huden taper volum og spenst slik at den eldes. Ved å tilføre kroppen hydrolyserte kollagenpeptider kan man både redusere, samt forebygge rynker og linjer.

Selv om de første rynkene ofte vises i ansiktet, så vil man med årene også se klare spor av alder på hender, bryst, armer og lår. Fordelen med hudpleie innenfra er åpenbar: Det er ikke bare i ansiktet man vil se forbedring, huden over hele kroppen vil dra nytte av inntaket.

Hudpleie innenfra er dessuten svært tidseffektivt. The Solution™ Anti-wrinkle collagen kommer i praktiske porsjonspakker. Pulveret er helt uten smak og kan mikses i valgfri mat eller drikke – når som helst på dagen. En viktig del av hudpleien som man alltid har tid til!