iStock-1141811089_W-Article_1140x600.jpg

DESTINASJON KØBENHAVN

Helgetur til fantastiske København er alltid en god ide synes vi! Under finner du noen lokale tips fra vår Head of Commercial i Danmark Stephanie Irmov - sjekk de ut!

Stephanie anbefaler sterkt å besøke byen i løpet av sommeren, selv om byen er en favoritt året rundt. "Det er bare noe så magisk over byen vår i sommermånedene. Alle Københavnere kommer ut av "vinterboblen" og tilbringer mesteparten av tiden ute for å nye sommervarmen, god mat og drikke". 

 

Stephanie_1406_NL-S_340x340.jpg

 

Under finner du Stephanie sine 4 beste tips til aktiviteter du kan gjøre når du besøker denne nydelige byen!

 

Piknikk i parken

Ta med deg en deilig lunsj for en piknikk i en av byens mange parker. Det finnes mange alternativer hvor du kan ta med deg forfriskende drikke og litt snakcs fra en av de mange kafeene rundt. Kongens Have er en favoritt og er også den eldste og mest besøkte parken av de alle. Den vakre parken er også hjemstedet for det historike Rosenborg slott fra 1606, og nærmeste nabo til Den Kongelig Garde. Om du planlegger etter det, vil du samtidig kunne se vaktene masjere gjennom byen for å rekke vaktskifte på Amalienborg Slott - dronningens bolig - hver dag kl 12.00.

iStock-115942153_W-Article_1140x600.jpg

 

Nyt en ekte dansk frokost

Spis en tradisjonel dansk frokost på Restaurant Shønnemann, et av de beste stedene i København for å prøve det klassiske danske smørbrødet, kaldt "smørrebrød". Husk å bestille bord på forhånd, da det er et veldig populært sted, med god grunn.

Bestill ditt bord her: Forside - Dansk luksus smørrebrød - Restaurant Schønnemann (restaurantschonnemann.dk)

iStock-1131977929_W-Article_1140x600.jpg

 

Oppdag byen fra båt

Utforsk København fra havet ved å bestille en tur på Canal Tours i det berømte og fargerike Nyhavn. Hvis du foretrekker sightseeing fra land, anbefaler vi at du leier en sykkel og utforsker byen på samme måte som de fleste lokale. København er tross alt kjent som verdens sykkelhovedstad med over 5 ganger så mange sykler som biler.

iStock-540594608_W-Article_1140x600.jpg

 

 

Streetfood, kust og forestillinger på Reffen

Dersom du er på utkikk etter god mat, kreative workshops og startups, kulturelle oplevelser og innovative prosjekter, som tiltrekker både lokale og turister, ta turen til Reffen! Reffen street food spillested, som ligger i Refshaleøen, har en internasjonal atmosfære med over 17 nasjonaliteter representert, og det er samtidig et sted, hvor københavnerne tar del i utviklingen av ​​området. Hver uke er det fellesskapende arrangementer med alt fra bingo og quiz til workshops, foredrag og konserter. Det er absolutt et sted verdt et besøk!

iStock-536057553_W-Article_1140x600.jpg

 

Skulle det etterhvert friste med et bad eller bare nyte sommersolen i vakre omgivelser, så er havnebadet på islandbrygge en perfekt liten perle.

Men som alltid uansett hvor du befinner deg, om du vil ha mest mulig ut av solen husk på disse rådene!

 

 

Hjertelig velkommen til København!

-Stephanie