Oslo Skin Lab Danish Beauty Awards Nominering Nomineret Inner Beauty Kollagenpulver.jpg

The Solution™ ble nominert igjen!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen ble nominert til årets produkt i kategorien "Inner Beauty" i Danish Beauty Awards 2019.

Vi i Oslo Skin Lab har troen på at skjønnhet kommer innenfra. Derfor ble vi ekstra glade da vi fikk nyheten om at The Solution™ også i 2019 var nominert i kategorien «Inner Beauty», av Danish Beauty Awards.. 

Produktene ble valgt ut av en jury bestående av eksperter innen helse, skjønnhet, apotek og kosthold. 

Påmeldingene i 2019 slo alle rekorder og mange av produktene ble grundig testet. At The Solution™ kom gjennom nåløyet til nok en nominering, er vi veldig fornøyde med. Prisutdelingen fant sted i København den 26.april, hvor vinneren i de ulike kategoriene ble presentert. Blant mange sterke kandidater og kjente merkevarer nådde vi dessverre ikke til topps. Vi fikk likevel mange anerkjennende ord på veien, og juryens faglige begrunnelse for nominasjonen viser kvaliteten i produktet.

Du finner de nominerte her

The Solution™ er et naturlig og rent produkt som holder hva det lover. Forskningsbaserte resultater støtter alle de positive erfaringene. Bestill din egen pakke i dag, og prøv produktet som juryen nominerte til et av årets skjønnhetsprodukter!