Oslo Skin Lab Danish Beauty Awards Nominering Nomineret Inner Beauty Kollagenpulver.jpg

The Solution™ er nominert igjen!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen har igjen mulighet til å stikke av med seieren som årets produkt i kategorien "Inner Beauty" , kåret av Danish Beauty Awards.

Vi i Oslo Skin Lab har troen på at skjønnhet kommer innenfra. Derfor ble vi ekstra glade når vi fikk nyheten om at The Solution™ har blitt nominert i kategorien «Inner Beauty», av Danish Beauty Awards 2019. 

Produktene er valgt ut av en jury bestående av eksperter innen helse, skjønnhet, apotek og kosthold. Dette gjør oss selvsagt ekstra stolte over nominasjonen.

I år har påmeldingene slått alle rekorder og mange av produktene har blitt grundig testet. At The Solution™  har imponert til nok en nominering, er vi veldig fornøyde med. Vi i Oslo Skin Lab gleder oss til å delta på prisutdelingen i København den 26.april, hvor vinnerene i de ulike kategoriene blir presentert. 

Inntil da kan du lese mer om de nominerte her

Vi i Oslo Skin Lab mener virkelig at The Solution™ er en verdig vinner. For hva kan vel slå et naturlig og rent produkt som holder hva det lover – og i tillegg leverer forskningsbaserte resultater som støtter alle erfaringene? Bestill din egen pakke i dag - og prøv produktet som juryen har nominert til et av årets skjønnhetsprodukter!