Bestill A

Som medlem får du tilsendt The Solution™ Anti-wrinkle collagen hver 4. uke. I dette tilbudet får du hele 65% rabatt på første forsendelse og betaler kun 174,50 + porto (49,-), totalt 223,50. Deretter får du alle forsendelser med 30% rabatt og betaler kun 349,- + porto (49,-), totalt 398,- . Ingen bindings- eller oppsigelsestid, 14 dagers full angrerett. Normal pris er 498,- + porto (49,-).

Bli medlem

Månedlige leveringer

Ingen bindingstid

Pr. pakke.

true

 174,50
Send (Skin w) til 2007 for å bli medlem på SMS

Bli medlem på SMS

Send Skin W til 2007

Faktureringsdetaljer

Norge

Norge

Ordren din

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal  0,-
Order Total  0,- (inkl.  0,- mva.)
  • Faktura følger i forsendelsene

Kathrine Sørland: Effektiv hudpleie 

Yrket mitt krever at jeg tar vare på meg selv. Den dagen jeg lar ansikt og kropp seile sin egen sjø er jeg rett og slett uten jobb, så det kan jeg faktisk ikke tillate meg.

Nå er jeg også nøye på at jeg ikke lar utseendet bli det viktigste i verden, og jeg forsøker å holde egenpleien på et nivå som er akseptabelt både for meg selv og omgivelsene – dvs. bruke minst mulig tid og energi på det, men da krever det selvfølgelig at det jeg gjør er mest mulig effektivt.

Derfor er kollagen så viktig for huden
Nylig fikk jeg tilbud fra Oslo Skin Lab® om å teste deres kollagenprodukt, The Solution™. I den forbindelse har jeg nå lest en del om hva det er kollagen gjør. Jeg har lært at det er nettopp kollagen som har den viktigste funksjonen i huden for at den skal klare å stå imot alt den utsettes for gjennom livet. Kollagenet er på en måte fyllstoffet i huden og sørger for spenst (så man slipper å ha merker etter puten i ansiktet lenge etter at man har stått opp…). Skikkelig kjedelig er det derfor at vi begynner å miste masse kollagen allerede i 30-årene og da får man groper i huden – dvs. rynker og linjer.

Forebygge rynker med kollagen
The Solution™ inneholder kollagenpeptider som har kjempebra forskning bak seg, fordi akkurat dette kollagenet kan tas opp i både hud og negler. Ikke bare huden i ansiktet, men også på kroppen – dvs. hender, føtter, halsen, rumpe, lår…. Dette kollagenet har studier som viser at man kan redusere rynker og cellulitter over tid, men kan også bidra til at man forebygger at det skjer tidlig. Det er viktig for meg. Foreløpig er jeg ikke så veldig plaget av rynker, men jeg vet jo at jeg ikke unnslipper det jeg heller.

Men alt dette betyr at jeg, ved å tilsette en liten dose pulver i drikken min hver dag, kan behandle hele meg i en fei. Det blir jo ikke mer effektivt enn det! (P.S. Pulveret smaker ingenting, så du kan tilsette det i hva som helst egentlig. Jeg tar det i forbindelse med frokosten min, enten i yoghurt eller en smoothie. Enkelt og greit!)

Nå har jeg nettopp scannet huden min og skal etter åtte uker tilbake for å se om daglig inntak påvirker hudoverflaten min slik den har gjort på andre som har testet produktet. Jeg skal holde dere orientert. Se Instagram @kathrinesorland.

Dersom du også ønsker å forsøke, kan du bestille til 65% rabatt her.

Nå kan du altså helt enkelt drikke bort rynkene dine!

At kollagen er viktig for huden er i seg selv ingen nyhet. Kollagen har for lengst blitt erklært som den viktigste enkeltfaktoren for å holde rynker unna, det triste er at nivået synker til bunns når vi blir eldre. Kollagen har derfor vært gjenstand for interesse fra hudindustrien i lang tid, og man har både smurt seg inn med kremer som inneholder kollagen og sprøytet kollagen rett inn i huden i forsøk på å holde rynkene unna.

Trend innen antirynke-pleie som tar av i California
På et tidspunkt begynte man å forske på om inntak av kollagenpeptider kunne hjelpe for å holde huden ung når det naturlige kollagenet forsvinner med alder, og gleden var stor hos mange da man kunne lese resultatet. Studier på Verisol® kollagen viste seg nemlig å redusere rynkedybde med hele 20% etter kun åtte ukers inntak.

Kjent blogger testet The Solution Anti-wrinkle collagen. Etter 8 uker viste hudscanning hele 33% reduksjon av rynkedybden.

Bonusen ved å drikke kollagen, i stedet for å smøre den på eller injiserer den, er at man tilfører hele kroppen byggesteiner den trenger for å supportere hudens elastisitet og spenst. Kollagennivået er på vei nedover allerede når du passerer tretti, men inntak av kollagenpeptider kan bremse aldringstegn som følger av det! Produktansvarlig i Oslo Skin Lab, Stine Eklund er ikke i tvil om hvorfor produktet slår an i markedet:

-Det er klart at et produkt med studier som viser så gode resultater på rynker og linjer vil vekke interesse og bidra til at mange inkluderer inntak av kollagen i hudpleierutinen sin.

Med dette produktet tar du bare hudpleien din til et nytt nivå – på en enkel måte!

Oslo Skin Lab® lanserer nå The Solution Anti-wrinkle collagen i form av et helt smakløst pulver som kan blandes i hvilken som helst drikke. Det er ikke helt uten betydning hvilket kollagen man velger, lengden på peptidene er nemlig avgjørende for effekten som er å glatte ut huden og gi mindre rynker, forteller Eklund. Verisol® har vært gjennom en nøye standardisert prosess for å kutte kollagenet i den størrelsen som i studier har vist å ha effekt på rynker.