Ulike typer kollagen

Det finnes flere typer kollagen, men ikke alle motvirker hudens aldringstegn.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen inneholder hydrolysert kollagen type I fra Verisol®. Kollagenet er her brutt ned i peptider (korte kjeder av aminosyrer) med lengder som huden er i stand til å nyttiggjøre. Det er stor variasjon i hvordan kollagen prosesseres, og det er sikkert at nedbrytningen har betydning for effekten på hud. Kollagenet fra Verisol® har gjennom studier vist seg å ha ekstra god effekt på hudens utseende og resultatet viser seg i at rynkedybden reduseres og huden får ny spenst.

Kollagenpeptider – små skjønnhetseksperter

Den unike og kontrollerte prosessen der spesifikke enzymer bryter kollagenet ned til kollagenpeptider er viktig for den rynkereduserende effekten dette produktet gir. Verisol® sine kollagenpeptider har i flere vitenskapelige studier vist seg å ha svært positiv effekt på hudens utseende.

Veldokumenterte studier

Studiene vi viser til er gjort på det navngitte kollagenet Verisol ®, og med daglige doser på 2,5 gram. Vær oppmerksom på at det er ulike kollagenprodukter på markedet, men ikke alle kan vise til samme gode resultat på hudens kvalitet, elastisitet og utseende som kollagenet brukt i The Solution™ Anti-wrinkle collagen.

Les mer om The Solution™ Anti-wrinkle collagen.

Kollagenet brukt i Verisol® er type I kollagen fra bovine kilder.