oivindhaug _OsloSkinLab_01-11-19_0838.jpg

Stresset? Pass på! Det kan gjøre huden rynkete

Stress påvirker ikke bare hvordan du har det, men kan også fremskynde hudens aldringsprosess.

Stress på jobben, en hektisk hverdag og et stigende stressnivå som bygger seg opp over tid. I korte perioder kan stress øke vårt prestasjonsnivå. Men langvarig stress og en altfor hektisk hverdag påvirker oss negativt– og kan til og med føre til at huden aldres raskere.

Årsaken til dette er at stress øker risikoen for at kollagenet brytes ned raskere. Kollagenet fungerer som hudens eget antirynkeserum og holder den elastisk og glatt. Allerede i 30-års alderen synker kollagennivået i huden naturlig, noe som fører til at rynker og linjer kommer til syne. Andre faktorer som påvirker kollagentapet er soleksponering, røyking og forurensning.

Her er 5 gode tips som hjelper deg til å stresse ned!

1. Mosjon

Når vi beveger oss produseres blant annet hormonet oxcytocin i kroppen, hvilket bidrar med å redusere stress og angst. Ved å være fysisk aktiv en halvtime om dagen, vil du øke motstandskraften mot stress.

2. Meditasjon

Å meditere gjør at aktiveten i den delen av hjernen som forbindes med lykke øker, samtidig som aktiviteten i delen som linkes til stress minsker. 

3. Avkobling

Slå av pcen og legg bort mobilen en gang i blant. Det å være pålogget til enhver tid kan være en stressfaktor.

4. Søvn

Når vi sover, skjer det mange ting i kroppen som sørger for å holde oss sunne og friske. For å få mest mulig ut av søvnen, bør man sove på noenlunde samme tidspunkt hver natt og helst i et mørkt og kjølig rom. 

5. Senk skuldrene 

Ta deg tid til venner, en tur i skogen, les en bok, eller se en film. Finn din måte å koble av for å finne ro og harmoni.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen – dokumentert effekt på rynker

Forskning viser at et daglig inntak av spesielle kollagenpeptider kan redusere rynker og øke hudens elastisitet. Gjennom inntak av kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab®, kan man oppleve en tydelig effekt på all hud – også cellulitter. The Solution™ er et smakløst pulver, helt uten tilsetningsstoffer. Derfor kan du fint blande kollagenpulveret i valgfri mat og drikke. Som medlem får du alltid 30 % rabatt på The Solution™. Dessuten får du pakken direkte hjem i postkassen – så lenge du ønsker.