OSL_1080x550_DSC02892_Treningsfrue.jpg

Treningsfrue: slik holder jeg huden min i toppform

En god renserutine, sunn mat – og kollagen fra Oslo Skin Lab. Camilla, 39 år, er nøye med å ta vare på huden sin innenfra og ut. - Jeg har allerede brukt The Solution™ i over tre år og fått så bra resultater.

Camilla Aastorp Andersen er personlig trener og driver bloggen treningsfrue.no. I tilleg til en stor lidenskap for helse og trening, har hun de seneste årene utviklet en stor interesse for hudpleie.

” Jeg blir jo ikke akkurat yngre. Når jeg ser på mamma, krysser jeg fingrene for at jeg har arvet hennes gode gener», sier Camilla.

Til tross for en lovende genetikk innser Camilla at hun må ta godt vare på huden for at den skal se bra ut så lenge som mulig. I tillegg til å investere i gode kremer og behandlinger, ser hun viktigheten av å pleie huden innenfra for å få det beste resultatet.

” Jeg har brukt kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab i over tre år. Dette er definitivt et produkt jeg kommer til å fortsette med. Etter åtte uker merket jeg at huden ble mindre gusten, noe som resulterte i en friskere hud med mer glød og spenst "

I tillegg til å rense og pleie huden, er Camilla nøye med å drikke mye vann og spise sunt, samt å bruke The Solution™ Anti-wrinkle collagen hver eneste dag. ” Det er ikke noe feil med litt smilerynker, men jeg vil helst unngå å få rynker som gjør at jeg ser trøtt og sliten ut”.

osl_1080x1080_dsc02849_treningsfrue.jpg

Kollagen – kroppens eget antirynkeserum

Kollagen er en viktig del av hudens bindevev og bidrar til å holde den elastisk og glatt. Allerede i slutten av 20-årsalderen synker det naturlige kollagennivået med 1–2 prosent per år. Dette fører til at linjer og rynker gradvis kommer til syne.

The Solution™ inneholder bioaktive kollagenpeptider som i studier har vist seg å kunne motvirke og forebygge aldring av huden. Hemmeligheten som gjør produktet så effektiv er at kollagenet har blitt hydrolysert, dvs. brutt ned til mindre bestanddeler, som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Kollagenpulveret er nøytralt på smak og kan blandes i valgfri mat eller drikke. Dessuten inneholder det ingen tilsetningsstoffer, kun 100 prosent kollagen av høy kvalitet.

Medlemmer får rabatt

Oslo Skin Lab tilbyr sine kunder å bli medlemmer og få en ny pakke med The Solution™ i posten hver fjerde uke. Medlemmer får i tillegg 30 prosent rabatt på hver eneste forsendelse. Det er heller ingen bindingstid forbundet med medlemskapet.

Camilla Aastorp Andersen har selv tegnet medlemskap og synes det er deilig å slippe tanken på å bestille ny pakke når hun har gått tom. ”Nå kommer det en ny pakke akkurat i tide før jeg går tom. Det er jo perfekt ettersom det ikke er noen tvil om at jeg kommer til å fortsette å bruke The Solution™, både for å reparere, men også for å forebygge”, sier Camilla Aastorp Andersen.