oivindhaug _OsloSkinLab_01-11-19_0327.jpg

Før- og etterbilder

Se før- og etterbilder av skandinaviske kvinner etter 8 ukers bruk av The Solution™.

I Oslo Skin Lab er vi stolte over de fagfellevurderte studiene som bekrefter virkningen kollagenpeptidene i The Solution har på linjer, rynker, cellulitter og slapp hud. Men vi forstår også viktigheten av å kunne se resultatene på vanlige skandinaviske kvinner med egne øyne. Det er flere som skriver til oss og ønsker å se før- og etterbilder av kvinner i alle aldre som bruker The Solution. Her har vi samlet en håndfull før- og etterbilder.

Tove og Heidi meldte seg på når vi søkte etter testpersoner på Facebook. Begge fikk fantastiske resultater etter bare åtte ukers bruk. Vanessa Rudjord var den første influenseren som fikk scannet huden sin før- og etter åtte ukers bruk. Resultatet viste en reduksjon i rynkedybden på hele 33%!

Tove Smenes (40)

«Spesielt ser jeg en stor forskjell på de grove og dype linjene rundt munnen. De er så å si borte. Sinnarynkene er også mindre tydelige og huden i ansiktet kjennes fastere og mer spenstig. Jeg er utrolig imponert over resultatet hittil og tør aldri å slutte med The Solution.»

Heidi Lindblad Vårum (48)

Åtte uker etter første inntak av The Solution viste en hudscanningen at rynkedybden rundt øynene var redusert med hele 14 prosent. – Huden rundt øynene føles mindre trett, linjene har blitt mykere, og ansiktshuden har fått tilbake spensten. Heidi opplevde også at den ellers tørre huden, trengte både mindre body lotion og ansiktskrem.

Vanessa Rudjord (42)

"Jeg scannet huden og fikk påvist en stor forskjell etter to måneder. Rynkedybden ble redusert, og huden ble litt mer spenstig. The Solution™ er et perfekt supplement til mine kremer. Det er helt klart det enkleste jeg gjør for huden min"

Pia (43)

"Innen jeg startet hadde jeg ingen forventninger til The Solution, annet enn at det var verdt å prøve. Jeg kunne jo se hvor det bar hen med rynkene i min alder (42) og kunne jo se på mine søstre (på 51 og 53) at rynkene nok ikke ble mindre med årene. Jeg håpet selvfølgelig at det ville bremse fremkomsten av nye rynker og at de rynkene jeg hadde ville bli mindre synlig. Men jeg hadde ikke regnet med at hudoverflaten ville bli så mye bedre, og at rynkene så lite synlige - noen mellom øynene er faktisk nesten borte"

Pia_førogetter_1920x960.jpg