OsloSkinlab_0619_9881_1920x1080.jpg

Mindre rynkedybde på åtte uker

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution™ har vært gjennom flere studier som beviser at daglig kollageninntak både kan redusere rynkedybde og øke hudens elastisitet. Du kan lese mer om studiene her.

Oslo Hudpleieklinikk har scannet huden til noen av våre brukere for å kunne måle effekt etter daglig inntak av The Solution™

Vanessa Rudjord (42) testet ut pulveret i fjor og synes det er bra at det er et produkt som faktisk kan vise til målbare resultater – også på henne. For bildene etterlot ingen tvil; reduksjonen av rynker og linjer var helt tydelig etter at hun hadde brukt pulveret hver dag i åtte uker.

vanessa.jpg

«Jeg følte jeg merket en forskjell i løpet av to måneder. Huden ble litt mer spenstig, og jeg synes kollagenpulver er et fint supplement til mine favorittkremer. Nå er jeg nok avhengig.


Vibeke Nordbye (52) fikk huden scannet i april 2017 første gang, men på grunn av sommerferien gikk det fire måneder før hun fikk tatt siste bilde. Til tross for sterk sol og sene kvelder, som ofte kan være en belastning for huden, viser bildene at den daglige dosen med kollagenpulver har gitt effekt.

1920x960_osl_vibeke_0118.jpg

«Jeg ble oppriktig positivt overrasket da jeg fikk se resultatene. Alle som er opptatt av å forebygge aldring og å ta vare på huden bør prøve. De fleste av oss ønsker vel å beholde et så ungdommelig og naturlig utseende så lenge vi kan?