Oslo Skin Lab_kvinna_40.jpg

Møt vårt medlem Charlotte

Charlotte begynte å bruke The Solution™ Beauty Collagen etter en anbefaling fra en venn, og etter 3 måneders daglig inntak så hun fantastiske resultater.

Hva fikk deg til å starte med The Solution™ Beauty Collagen?

Jeg hadde hørt om kollagentilskudd tidligere, men hadde ikke aktivt undersøkt det. Jeg var likevel nysgjerrig på hva det kunne gjøre for meg, og da en venn introduserte Oslo Skin Lab for meg, syntes jeg det hørtes interessant ut å prøve. Jeg fikk et tips om å ta bilder før jeg begynte med produktet for lettere å kunne evaluere effekten.

Hvilke resultater har du opplevd med The Solution™ Beauty Collagen siden du startet?

Jeg opplever at huden min føles mer spenstig, og at jeg ser mye freshere ut, noe som tydelig kan sees på mine før- og etterbilder. Jeg opplever også at huden min har fått mer glød.

Hvor lang tid tok det før du begynte å se resultater?

Jeg begynte å merke en bedre spenstighet og glød i huden etter ca. 2 måneder.

Hvordan ble The Solution en del av din daglige hudpleie rutine?

Jeg tar kollagenpulveret med morgenkaffen min. Det er blitt en rutine jeg aldri avviker fra, så på den måten er det blitt enkelt for meg å huske det.

Hvordan ser du på aldring generelt?

Jeg har alltid vært nøye med å ta vare på huden min og også hvilke produkter jeg bruker. Dels basert på hvordan jeg opplever at produktene føles på huden, og dels hvordan de påvirker den på lang sikt. Jeg vil eldes naturlig uten å foreta noen inngrep.