33776 (1).jpg

Det vi spiser har betydning for huden

Næringsstoffene i maten vi spiser har stor betydning for helsen vår. Usunne matvarer kan påvirke indre organer som hjerte og lever, men også forbrenning og vekt. Det vi spiser har også stor betydning for vårt største organ – nemlig huden.

Jo mer vi lærer om hvordan matinntaket har betydning for kroppen vår, så blir det tydelig at det vi spiser påvirker aldring av huden – både i ansiktet og på kroppen.

For å oppnå en best mulig hud må man starte med næring innenfra. Gamle hudceller blir hele tiden byttet ut med nye, og disse trenger næringsstoffer som kan bidra den beste kvaliteten. 

Ved å sørge for en jevn tilførsel av viktige antioksidanter, fettsyrer, vitaminer og mineraler kan man sørge for et best mulig grunnlag for å opprettholde en sunn hud - og en god helse – etter hvert som vi unngåelig blir eldre.

Derfor kommer huden din til å elske The Basics™

The Basics™ Essental Skin Nutrition er kapsler fylt med viktige antioksidanter, fettsyrer, vitaminer og mineraler. Daglig inntak bidrar til å bekjempe aldringstegn som følge av oksidasjon, i tillegg til å sørge for at kroppen får i seg essensielle næringsstoffer som huden kan utnytte.

  • Vitamin A og Biotin bidrar til å opprettholde normal hud
  • Vitamin D, C og A bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon
  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for hudens normale funksjon
  • Vitamin E og C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress