scanning_oslo_skin_lab.jpg

Linda HÄLLBJÖRK, 46 år: huden kjennes glattere

Allerede i 30-årsalderen reduseres det naturlige kollagennivået i kroppen og det å finne de riktige produktene som gjør at huden beholder spensten, er ikke alltid så enkelt.

– Huden min ser utrolig bra ut, og jeg har i tillegg fått mer glød, sier Linda, 46, som regelmessig bruker The Solution fra Oslo Skin Lab.

Kollagen er nemlig proteinet som bidrar til å holde huden glatt og spenstig – og som bevarer hudens elastisitet.

- Jeg begynte å bruke The Solution fordi jeg har troen på at produktet kan bremse aldringsprosessen i huden min og gi meg de beste forutsetningene for å ta vare på hud og kropp.

The Solution er et kollagenpulver med en nøytral smak som kan blandes i mat eller drikke. Produktet bidrar til å øke hudens elastisitet og gir en jevnere hud med mindre rynker og cellulitter. - Etter noen måneder kunne jeg både se og føle forskjellen. Huden min føles mye glattere, sier Linda.

Linjene rundt øynene er færre.

The Solution består av 100 prosent rent, hydrolysert kollagen fra naturlige kilder og flere studier gjort på kollagenet i The Solution, bekrefter produktets positive effekt på huden.

Linda har tatt to hudskanninger for å se resultatene av The Solution på nært hold.

Oslo_skin_lab_scanning_thesolution_2020.JPG

"Under den andre skanningen kunne jeg se forbedringer i huden min. Det var utrolig spennende. Jeg vil selvsagt fortsette å ta The Solution hver dag. Jeg er også nysgjerrig på hvordan huden min vil se ut etter den tredje skanningen, sier hun.

Men det er ikke bare Linda som har lagt merke til endringen. Hun har fått flere positive kommentarer for huden sin. - De sier at huden min ser flott ut og at det er mer glød i den. Jeg kan også se at linjene rundt øynene har blitt færre.

Oslo-skin-lab-minder-rimples-water-drinken_1920x1080.jpg