laila bagge ny.jpg

Laila Bagge testet The Solution: "wow"

Studier viser at kollagenet i The Solution minsker rynker. Kjendisbloggeren Laila Bagge har testet kollagenpulveret i åtte uker. "Jeg kommer definitivt til å fortsette," sier hun etter å ha sett resultatet.

Laila Bagge, 45, innrømmer at hun tidligere har slurvet med hudpleie -  tross dette ser hun alltid fresh ut. Men nå, i 40-årsalderen, merker hun at huden har begynt å endre seg.  
- Jeg merker stor forskjell på elastisiteten i huden nå som jeg har passert 40. Det kjennes viktigere å passe på huden jo eldre jeg blir, sier Laila Bagge

Vil se mindre sliten, sur og trøtt ut

Etter en hudanalyse ble hun anbefalt å prøve The Solution ™ Anti-wrinkle collagen, et smakløst kollagenpulver som kan blandes i valgfri mat eller drikke – varm som kald. Kollagen finnes naturlig i kroppen og er en viktig komponent i hudens bindevev. Fra 30 – årsalderen synker det naturlige kollagennivået i huden, som er en av de fremste årsakene til at fine linjer og rynker utvikles.

– Jeg har ingenting i mot litt rynker, sier Laila Bagge. Det er helt naturlig at det kommer med alderen. Men jeg vil gjerne minske de som gjør at jeg ser sliten, sur og trøtt, sier hun.

”Wow, det er en kjempe forandring”

Etter åtte uker var tiden inne for at Laila Bagge skulle analysere huden igjen – denne gangen for å måle forandringen. Hun var kjempe spent på resultatet, ettersom hun ikke har hatt noen store livstilsendringer annet enn daglig bruk av The Solution hver dag. Hun ble ikke skuffet når hun så resultatet.
– Wow, det er jo en kjempe stor forandring, sier Laila Bagge. 

Før:

Etter

Bilder fra apparatet som har analysert huden viser tydelig at rynkene har blitt mindre. En rynke på kinnet har nesten forsvunnet helt.

– Jeg er veldig overrasket over at resultatet ble så bra. Jeg kommer definivt til å  fortsette med The Solution. 

Enkel og samtidig effektiv hudpleie

Solution™ inneholder kollagenpeptider som er brutt ned til lengder som kroppen kan ta til seg. Kollagenet i The Solution har i studier vist å redusere rynkedybden med gjennomsnittlig 20 %, på bare åtte uker. Dessuten øker det hudens elastistet og minsker cellulitter. Fordelen med å drikke kollagen er at du pleier huden innenfra – ikke bare ansiktet. Dessuten inneholder The Solution™ ingen tilsetningsstoffer og det finnes ingen rapporter om bivirkninger. Det passer Laila Bagge utmerket, ettersom hun er nøye med å benytte seg av naturlige produkter.

 – Det finnes sikkert masse produkter og behandlinger jeg burde gjøre for å forebygge rynker og forbedre huden, med det krever jo mye tid, sier Laila Bagge og fortsetter:

 - En stor fordel med akkurat dette produktet er at det er så enkelt men samtidig veldig effektivt. I en stressende hverdag har jeg alltid tid til dette.