_A3A5447_reg_flat_1920x1080.jpg

Kan man drikke seg til mindre rynker – er det mulig?

De fleste av oss har vokst opp med samme oppfatning: å drikke rikelig med vann gjør at huden din ser yngre ut. Men stemmer virkelig dette?

Både ja og nei. Vann er livsviktig for hele kroppen og alle organene våre, ikke minst huden. Innsunken, trøtt og tørr hud kan være et tegn på at du er dehydrert – og når huden er tørr så vil rynker og fine linjer vises tydeligere. Ettersom at vi stadig mister vannet i kroppen ved å puste, svette og svelge mat er det viktig å fylle opp vannreservene i kroppen gjennom hele dagen.

Vann inneholder blant annet mineraler og dens funksjoner er å hydrere kroppen og huden. Å drikke tilstrekkelig med vann er altså viktig for å holde huden hydrert og fin.

Men kan man maksimere effekten gjennom å drikke ekstra mye med vann, og på denne måten få spenstigere hud med mindre rynker? Nei. Det eneste som skjer er at du må besøke toalettet oftere.

En del forskere hevder til og med at vi drikker oss syke, ved at vi stadig går heller i oss vann.

Vil du virkelig drikke deg til mindre rynker kan du booste vannglasset med The Solution™ Anti-wrinkle collagen, et kollagenpulver med 100 % rent kollagen, med verken lukt eller smak.

Kollagen finnes naturlig i huden og holder huden glatt og elastisk. Fra 30-års alderen synker det naturlige kollagennivået og rynker oppstår – uansett hvor mye vann du måtte drikke.

Dersom du vil forsikre deg om at huden får alle de essensielle vitaminer, mineraler og fettsyrer som den behøver for å stråle – husk å ta The Basics Essential Nutrition hver dag.

Vann er viktig for å holde huden frisk og fin, men alene kan ikke vann gi deg mindre rynker.