OSSE_silke-ny-1920x960.jpg

Silke Grane, 47 år: Fikk færre rynker med kollagen

Silke Grane, 47 år, er skjønnhetsekspert med 20 års erfaring i beautybransjen. Hun fikk målt rynkedybde etter åtte uker med The Solution™

Silke Grane, 47 år, er skjønnhetsekspert med 20 års erfaring i beautybransjen. Hun ville teste The Solution fra Oslo Skin Lab, og resultatet ble det beste noen sinne målt.

- Rynkedybden har blitt redusert med hele 51 prosent!

Dette forteller en overrasket Silke Garne kun et par dager etter at hun fikk se resultatet - svart på hvitt. Innen Silke startet med The Solution™, skannet hun huden hos Emile Ekstrand Skincare i Helsingborg. Maskinen målte alt fra rynkedybde til hudstruktur og pigmentflekker.  

Silke_scan_1140x600.jpg

Kunne ikke tro det var sant

Etter åtte uker med The Solution™ foretok hun en oppfølgende hudskanning på samme klinikk og var svært spent på å se om kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® hadde gitt effekt.

- Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant, men maskinen lyver jo ikke. Jeg er utrolig positivt overrasket, sier hun om resultatet. 

Silke driver bloggen beautysilke.dk og har tidligere jobbet som make up-artist og skjønnhetsredaktør. Til tross for at 47-åringen allerede har en omfattende hudpleierutine, og tar regelmessige behandlinger, har kollagenpulveret hatt en imponerende effekt på huden hennes.

Hudskanningen viste en "true skin age" på 41 år - seks år yngre enn hennes virkelige alder, utover reduksjonen av rynkedybden på hele 51%. - Huden min føles veldig bra. Skanningen viser også at hudstrukturen har blitt jevnere og det merker jeg på sminken. Den sitter bedre og jeg behøver ikke like mye foundation, sier Silke.

Kollagenpulveret The Solution™ inneholder ingen tilsetningstoffer, bare rent, hydrolysert kollagen – et protein som finnes naturlig i huden og holder den elastisk og glatt. Allerede i 30-årsalderen synker kollagennivået i huden gradvis. Dette er hovedårsaken til at linjer og rynker utvikles. Soleksponering, røyking og forurensning kan også påskynde kollagentapet.

Forskning viser at et regelmessig inntak av de spesielle kollagenpeptidene som finnes i The Solution™ kan minimere rynker og linjer, samt redusere cellulitter, ettersom den fungerer på hele huden. Les om studiene her

Silke innrømmer at hun var nervøs før skanningen. Ettersom hun tar så godt vare på huden var hun usikker på om maskinen ville viser noen forskjell. 
- Jeg hadde jo hørt om flere med imponerende resultater, så naturligvis var jeg spent! Da jeg så resultatet ble jeg nesten sjokkert!

Til tross for sitt yrke, har Silke en avslappende holdning til det å bli eldre. For henne handler anti-age behandlinger først og fremst om å få frem huden på sitt beste.
- Jeg liker smilerynkene mine, men ønsker å ta vare på huden så lenge som mulig. Ettersom jeg jobber i skjønnhetsbransjen, fungerer ansiktet som et slags visittkort.

Silke_konsultasjon_1140x600.jpg

Silke har testet de fleste produktene på markedet. Hun er avhengig av gode renseprodukter og tar ofte peeling for å gi huden en ekstra glød. Serum, oljer og fuktighetskrem bruker hun daglig. Men dette var første gangen hun testet ut rent kollagen.
- Jeg elsker at produktet er helt naturlig, noe som er mye bedre enn å utsette huden for masse kjemikaler, sier hun om The Solution™ Anti-wrinkle collagen.

Å opprettholde rutinen med å innta The Solution™ hver dag, var ikke et problem. Pulveret er helt smakløst og kan blandes i valgfri mat eller drikke. - Det ble bare en ekstra liten detalj i morgenrutinen min. Nå vil jeg ikke slutte! Jeg er nå fast medlem hos Oslo Skin Lab® og har allerede en plan om en tredje hudskanning i fremtiden.

Til dere som tviler på om produktet fungerer:
- Prøv selv! Om du har mulighet, så ta gjerne en hudskanning før og etter et par måneders bruk. Huden lyver jo ikke. 

oslo-skin-lab-the-solution.jpg