Harpers_Bazaar_1920x1080_NEW.jpg

The Solution vant pris i Harper's Bazaar!

The Solution Anti-wrinkle collagen stakk av med den gjeve seieren i tsjekkiske Harper's Bazaars årlige Anti- Aging Awards for 2019.

Hvert år tester Harper Bazaar's skjønnhetsredaktører nye produkter på markedet innen anti-age, og kårer en vinner basert på at produktet har en merkbar effekt, og er enkelt å ta i bruk.

I år gikk prisen til The Solution™ Anti-wrinkle collagen, i kategorien kosttilskudd. Hudpleier Emelie Ekstrand har sin egen klinikk i Helsingborg, og har selv sett effekten av The Solution. Hun er ikke overrasket over prisen i Harper's Bazaar.

Emelie_1920x1080.jpg

- At The Solution gikk av med seieren, er så velfortjent. Dette er et utrolig bra produkt, som i tillegg til å være helt trygt, også er en veldig enkel måte å ta vare på huden din, sier Emelie.

Hun forteller om svært interessante funn etter å ha scannet kunder som har tatt i bruk The Solution. Blant annet den danske skjønnhetseksperten og bloggeren Silke Grane, som nå har brukt The Solution i over ett år.

- Scanningene vi har gjort på Silke viser utrolige resultater. Men vi er også overveldet over det vi ser hos de kundene som har brukt kollagenpulveret over en kortere periode. Og det blir stadig flere av dem.

Kollagenpulver med solide studier

At The Solution er helt uten bieffekter er selvsagt et kjempepluss, forteller Emilie. Som også skryter av at i motsetning til mange anti-age produkter som kan gjøre huden mer sensitiv, er The Solution med på å styrke huden.

- Det som er så bra med akkurat dette kollagenet fra Oslo Skin Lab er at de har svært solide bevis for at inntak gir effekt. Når man bruker dobbeltblinde placebo-kontrollerte studier er det kun fakta som teller, ettersom verken deltakerne i studiene eller de som måler av resultatene vet hvem som har fått det «ekte» pulveret. I tillegg er resultatene lest av med maskin som kan måle nøyaktig rynkedybde. Det er ikke så ofte man finner produkter med den type forskning bak seg på markedet, sier Emelie.

Selvsagt varierer det fra person til person hvor lang tid det tar før man kan måle effekten, men i løpet av de åtte ukene som studiet varte fant man en gjennomsnittlig reduksjon på 20% hos deltakerne.