Annette_Brenne_2799_1920x1080_web.jpg

- Fikk fem år yngre hud på to måneder

Annette Brenne (50) har testet kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab i to måneder. Resultatet var imponerende.

Både før og etter behandlingen fikk Annette Brenne analysert huden sin hos Oslo Hudpleieklinikk. Dette ved hjelp av en maskin som måler endringer i dybden av huden. Resultatene var slående. Før kuren var Annettes «True Skin Age» 52 år – to år eldre enn hennes faktiske alder. Etter bare to måneder var hudens alder ifølge målingen redusert med hele fem år.

 

Og det var ikke bare i ansiktet hun merket tydelig bedring:

– Selv om det bare er ansiktshuden som er målt, så merker jeg forskjell på huden min andre steder også. Ettersom vi nå står foran en sesong hvor huden på hele kroppen ofte vises frem, så er jo det unektelig ganske gledelig, forteller hun.

Hudpleier May-Britt Morad har gjennomført mange hudanalyser på personer som har testet The Solution. Også hun ble overrasket over den raske effekten:

– Når til og med Katrine Sørland, som er så godt som rynkefri, får en forbedring på nesten 10 %, da blir man jo overbevist.

Løsningen

The Solution er et smaks- og luktfritt kollagenpulver som enkelt blandes ut i mat eller drikke. Kollagen er nemlig kroppens eget antirynkeserum. Det sørger for at huden holder seg ung og spenstig. Dessverre reduseres mengden kollagen etter fylte tretti, og rynker og fine linjer blir flere og dypere. Inntak av visse typer kollagen har vist seg å kunne redusere dette.

Hemmeligheten er at Verisol kollagen, som brukes i The Solution, er brutt ned til peptider gjennom hydrolyse. Hydrolyse er en metode for å spalte molekyler. I vår prosess gjøres dette ved hjelp av enzymer. Slik blir kollagenet enklere for kroppen å ta opp. Peptidene transporteres rundt i kroppen og virker på huden innenfra.

Forskningsbaserte resultater

Verisol kollagen har vært testet gjennom uavhengig forskning. En randomisert og placebo-kontrollert studie fra 2014 på 114 testpersoner mellom 46-65 år, viste følgende positive resultater: