Ellebrunsj_0000_vanessa-skin-lab.jpg

Oslo Skin Lab på ELLE fashion brunch

It girl og podstjerna, Vanessa Rudjord tok turen innom ELLE Fashion Brunch og delte sine beste beauty-tips!

Lørdag 09.11 var det duket for ELLE Fashion Brunch på TAKET Steen & Strøm.

Med på laget hadde vi også Vanessa Rudjord som holdt et innslag om sine beauty-rutiner, som selvsagt inkluderer The Solution.

Vanessa delta mange av sine beste beauty-tips og fortalte, blant annet, at hun sverger til kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab og fikk hele 33 prosent reduksjon i rynkedybden etter 8 ukers bruk da hun først begynte å teste det. 

Hun tipset også om at hun skulle ønske hun hadde startet tidligere med forebyggende ansiktsbehandlinger, effektive hjemmeprodukter og kollagenpulveret The Solution.

Vanessa tror på naturlig skjønnhet og ønsker ikke å bruke botox eller andre former for injeksjoner, så da er denne trioen helt perfekt for å holde seg ung og fresh i huden.

 Vanessa viste hvordan man fint kan blande kollagenpulveret med all slags drikke og at det ikke smaker noen ting.

Gjestene på ELLE Fashion Brunch blandet ivrig The Solution i glasset sitt -en liten beauty-boost på en lørdag skader ingen.

 

Solide studier bekrefter at The Solution ikke bare bidrar til å øke hudens elastisitet, gir mindre rynker og linjer, men det har også positiv effekt på cellulitter. Med andre ord; en nydelig beauty boost til både ansikt og kropp.

Det at det ikke smaker noe og ved jevnlig bruk skal gi mindre rynker og glødende hud, er Vanessa et godt eksempel på – skjønnhet som starter fra innsiden.