Tove_Smenes_DSC_0573_edit.jpg

Tove (40): Dette tør jeg ikke slutte med!

Tove Smenes (40) var en av de heldige som ble trukket ut til å teste The Solution, da Oslo Skin Lab søkte etter testpersoner.

-Det er ikke slik at jeg forventer å se ut som en 20-åring når jeg er 40, men jeg ønsker som de fleste andre å gi kroppen og huden min det beste utgangspunktet, sier Tove Smenes og legger til:

- Jeg ville prøve noe som er helt naturlig og som kan gjøre noe med alderstegnene.

Derfor meldte hun seg på da Oslo Skin Lab i januar søkte tre testpersoner til å prøve kollagenpulveret The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab® .

The Solution, som har vært en av skjønnhetsbransjens store snakkiser, er et kollagenpulver uten smak eller tilsetningsstoffer som kan mikses i valgfri mat eller drikke. Daglig inntak har gjennom studier vist seg å kunne øke hudens elastisitet, samt forebygge og redusere linjer, rynker og cellulitter.

Les mer om studiene her

Men hvordan gikk det så med testerne?

I mars gjennomførte Smenes og to andre testpersoner sin første hudscanning på Oslo Hudpleieklinikk, for deretter å starte med The Solution. 8 uker senere foretok de en ny hudanalyse.

-Testpersonene skulle alle leve som vanlig og ikke gjøre forandringer i sine daglige hudpleierutiner. Det eneste vilkåret var at alle skulle innta en daglig dose med The Solution til neste hudscanning.

tove_smenes_dsc_0592_edit.jpg

-Jeg er utrolig imponert

Etter åtte ukers bruk av The Solution viste hudskanningen at alle tre hadde fått en reduksjon i rynkedybden. Smenes merket tidlig forskjell på huden, og opplevde at hud i både ansikt og kropp hadde fått en tydelig forbedring:

- Spesielt ser jeg en stor forskjell på de grove og dype linjene rundt munnen. De er så å si borte. Sinnarynkene er også mindre tydelige og huden i ansiktet kjennes fastere og mer spenstig, sier hun og legger til:

-Jeg merker også at huden på hendene og bena har blitt mykere, sier hun.

Videre forteller Smenes at hudskanningen viste at rynkene rundt øynene var redusert.

-Jeg er utrolig imponert over resultatet hittil og tør aldri å slutte med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, sier hun.

Tove_Smenes_IMG_1759_edit.jpg

EFFEKT: Før og – etterbilde viser en betraktelig reduksjon i rynkedybden etter 8 ukers bruk. Særlig kan man se at rynkene ved munnpartiet er mindre markerte.

Henriette Howard er hudterapeut ved Oslo Hudpleieklinikk. Hun forteller om gode erfaringer hos kunder som bruker The Solution.

osl_hudpleier_1920x10801.jpg

-Når de første aldringstegne i huden oppstår, skyldes dette at kollagenproduksjonen i huden gradvis avtar. Ved å tilføre ekstra kollagen, kan dette bidra til å utsette prosessen. Huden beholder et yngre uttrykk med mindre rynker og linjer, sier hun.

osloskinlab_0619_9782_1920x1080.jpg

100% RENT KOLLAGENPULVER: The Solution er et smakløst kollagenpulver uten tilsetningsstoffer som pleier huden innenfra

Selv anbefaler hun The Solution som en del av hudpleierutinene til de som ønsker å forebygge aldringstegn og redusere linjer og rynker og forteller at man kan forvente resultat etter 8 uker. Resultatene vil gradvis gå tilbake dersom man slutter å ta kosttilskuddet.

-Vi ser veldig gode resultater på våre kunder som bruker The Solution, med reduksjon i fine linjer og rynker etter 8 ukers bruk, noe vi ser på før- og etterbilder tatt med skinscanner. Hvor stor effekt man ser er individuelt og avhengig av hudens utgangspunkt

-Jeg anbefaler det til alle som ønsker å utsette og redusere aldring av huden, sier hun og legger til: - Generelt vil jeg si at The Solution er et flott supplement til daglig hudpleie for de som vil at huden skal beholde et ungt uttrykk med mindre linjer og rynker.