Mindre rynkedybde på åtte uker

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution™ har vært gjennom flere studier som beviser at daglig kollageninntak både kan redusere rynkedybde og øke hudens elastisitet. Du kan lese mer om studiene her.

Les mer

Virker på all hud - også cellulitter

Det er ikke bare ansiktet som får synlige spor av at årene går. Mange irriterer seg like mye over at huden på bryst, hender, albuer og knær endrer seg med alderen. Ved å behandle innenfra sørger man for at all hud kan nyttiggjøre seg av inntaket - enkelt og svært effektivt, både med hensyn til tid og innsats.

Les mer

Med skråblikk på skjønnhet

Som stylist treffer jeg vakre kvinner i alle aldre. Vakrest er de som bærer sin alder med stolthet og som omfavner den utviklingen tiden setter på kropp og sinn.

Les mer

Hvordan få sunn og frisk hud?

Jeg har alltid vært opptatt av å fylle kroppen med sunne og gode produkter. Huden gjenspeiler tydelig hvordan vi lever. Den er et resultat av hva vi påfører den, hva vi spiser og selvfølgelig hvordan vi er genetisk anlagt. Nedenfor har jeg listet opp faktorer som enten er ”FY” eller ”HURRA” for huden.

Les mer

Effektiv og enkel hudpleie innenfra

De senere årene har det vært økt fokus på at hudkvalitet påvirkes like mye innenfra som utenfra. Det betyr for eksempel at man kan forebygge tidlig aldring ved å beskytte huden utenfra ved hjelp av solfaktor og kremer, men også innenfra ved å få i seg nok viktige antioksidanter, vitaminer og mineraler. I tillegg er det kjent at tap av kollagen er den viktigste enkeltårsaken til utvikling av rynker og linjer.

Les mer

Antioksidanter – beskytter huden mot aldring

Vi kaller det for «Det metabolske paradokset»: Vi trenger oksygen for å leve, men når kroppen forbruker oksygenet produseres skadelige avfallsstoffer. Oksygenet oksiderer og gir effekter som for eksempel når epler råtner og metall ruster. Kroppen og huden vår blir utsatt for samme prosess, og vi eldes.

Les mer

Solide studier

Det har blitt publisert flere studier på oralt inntak av kollagenpeptider under varemerket Verisol®. Resultatene er oppsiktsvekkende gode.

Les mer