Beviselig effekt på rynker

At kollagen er viktig for huden er i seg selv ingen nyhet. Kollagen har for lengst blitt erklært som den viktigste enkeltfaktoren for å holde rynker unna, det triste er at nivået synker til bunns når vi blir eldre.

Kollagen har derfor vært gjenstand for interesse fra hudindustrien i lang tid, og man har både smurt seg inn med kremer som inneholder kollagen og sprøytet kollagen rett inn i huden i forsøk på å holde rynkene unna.

De profilerte bloggerne Vanessa Rudjord, Camilla Andersen (Treningsfrue) og Hedda Skoug tester The Solution Anti-wrinkle collagen!

Katrine Sørland har nå også begynt å bruke The Solution – se Instagram @kathrinesorland.

Nå kan du helt enkelt drikke bort rynkene dine!
På et tidspunkt begynte man å forske på om inntak av kollagenpeptider kunne hjelpe for å holde huden ung når det naturlige kollagenet forsvinner med alder, og gleden var stor hos mange da man kunne lese resultatet. Studier på Verisol® kollagen viste seg nemlig å redusere rynkedybde med hele 20% etter kun åtte ukers inntak.

Bonusen ved å drikke kollagen, i stedet for å smøre den på eller injiserer den, er at man tilfører hele kroppen byggesteiner den trenger for å supportere hudens elastisitet og spenst. Kollagennivået er på vei nedover allerede når du passerer tretti, men inntak av kollagenpeptider kan bremse aldringstegn som følger av det!

Nå kan du kjøpe Oslo Skin Lab® The Solution Anti-wrinkle collagen med 30% rabatt. Les mer om tilbud her.

Mange mener at vi bare ser begynnelsen på en megatrend innen antirynke-pleie. 
Stine Eklund, produktansvarlig i Oslo Skin Lab® er ikke i tvil om hvorfor produktet har blitt så populært:

-Det er klart at et produkt med studier som viser så gode resultater på rynker og linjer vil vekke interesse og bidra til at mange inkluderer inntak av kollagen i hudpleierutinen sin.

Det virker! I tilegg finnes det ingen påviste bivirkninger. Inntak av dette kollagenet bidrar til å forbedre selve spensten i huden, i stedet for å kun behandle et enkelt område. Med dette tar du bare hudpleien din til et nytt nivå – på en enkel måte!

Oslo Skin Lab® lanserer nå The Solution Anti-wrinkle collagen i form av et helt smakløst pulver som kan blandes i hvilken som helst drikke. Det er ikke helt uten betydning hvilket kollagen man  velger, lengden på peptidene er nemlig avgjørende for effekten som er å glatte ut huden og gi mindre rynker, forteller Eklund. Verisol® har vært gjennom en nøye standardisert prosess for å kutte kollagenet i den størrelsen som i studier har vist å ha effekt på rynker. Les mer om studiene her.