Kjent blogger fikk 33% reduksjon av rynkedybde i hudscanning!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab ® testes av flere kjente bloggere.

Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen og er den desidert viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å beholde en spenstig hud. En ung hud kan inneholde opptil 80% kollagen. I 30-årene begynner mengden kollagen i huden å synke med ca 1-2 prosent i året – det er hovedårsaken til at huden mister sin motstandskraft for negative påvirkninger slik som sol, forurensning, kosthold, røyking etc. Dermed utvikles fine linjer og rynker.

Vanessa Rudjord har testet The Solution fra Oslo Skin Lab. Hun fikk tatt en hudscan på Oslo Hudpleieklinikk før og etter testperioden. Det ble målt hele 33% reduksjon i rynkedybden etter 8 uker. Les mer på testresultatene til bloggeren her: http://vanessarudjord.no/stylebook/stram-i-maska/

The Solution™ Anti-wrinkle collagen anbefales for å redusere, samt forebygge hudens aldringstegn:

– Mindre synlige rynker
– Mer spenstig / elastisk hud
– Reduserer graden av cellulitter

Flere bloggere har testet The Solution™ med gode resultater. Selv om våre kandidater har en flott hud fra før av, så er de alle i en alder hvor man kan merke at elastisiteten avtar, slik at huden lettere lar seg merke av stress, kulde, lite søvn, dårlig kosthold osv. I henhold til studieresultatene for kollagenet i The Solution™, er klokt å begynne å forbygge tap av kollagen, som begynner allerede i trettiårene.

Her kan du lese mer om de andre bloggernes erfaringer:

Desiree Andersen – FitFocus

Treningsfrue.no

Fashioncherry.no

Carebylinn.no

Linelangmo.com

Vanessarudjord.no

Følg også Katrine Sørland som nå har begynt å bruke The Solution – se Instagram @kathrinesorland.

Kollagenpulveret blandes enkelt i mat eller drikke. Inkluder dette i din daglige hudpleierutine!