Bestill A

Som medlem får du tilsendt The Solution™ Anti-wrinkle collagen hver 4. uke. I dette tilbudet får du hele 65% rabatt på første forsendelse og betaler kun 174,50,- + porto (49,-). Deretter får du alle forsendelser med 30% rabatt og betaler kun 349,- + porto (49,-) totalt 398,-. Ingen bindings- eller oppsigelsestid, 14 dagers full angrerett.

Bli medlem

Månedlige leveringer

Ingen bindingstid

Pr. pakke.

true

 174,50

HAR DU EN RABATTKODE?

Legg inn rabattkode her og få medlemskap som gir deg rabatt på alle kjøp:

Rabattkoden du har skrevet inn er ikke aktiv.

Lookup success

Faktureringsdetaljer

Norge

Norge

Ordren din

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal  0,-
Order Total  0,- (inkl.  0,- mva.)
  • Faktura følger i forsendelsene

REDUSERTE RYNKEDYBDEN PÅ 8 UKER

Vanessa Rudjord har testet kollagenpulveret The Solution™ i 8 uker – og er strålende fornøyd med resultatet.

Blogger, podcastdronning og småbarnsmor Vanessa Rudjord (42) har testet ut årets store skjønnhetstrend; inntak av kollagen. Kollagenet i huden er det som gjør at huden holder seg elastisk og rynkefri. Jo eldre man blir, jo mer kollagen mister man, noe som er grunnen til at så mange antirynkekremer inneholder nettopp dette.

– Jeg fikk påvist effekt etter kun to måneder, forteller hun.

Signifikant forskjell i rynkedybde!

Ved hjelp av en uavhengig hudscanning før og etter to måneders bruk, fikk Vanessa dokumentert at inntaket av The Solution™ virkelig ga en effekt. Hun dro på eget initiativ til Oslo Hudpleieklinikk og fikk scannet bilder av ansiktet. Her ble det påvist at hun hadde en signifikant reduksjon i rynkedybden, bare 8 uker etter hun begynte med kollagenpulveret. Se filmen under.

Oslo Skin Lab tar med dette den daglige hudpleierutinen til et nytt nivå, fordi kroppen nemlig tar til seg langt større mengder kollagen gjennom å drikke.

Selv har Vanessa kun lovord å si om produktet, og forteller med egne ord hvordan hun opplevde effekten:

– Jeg følte jeg merket en forskjell etter to måneder. Huden ble litt mer spenstig, og jeg synes kollagenpulver er et fint supplement til mine favorittkremer. Nå er jeg nok avhengig, smiler hun.

Dersom du også ønsker å forsøke, kan du bestille til 65% rabatt her.

Nå kan du altså helt enkelt drikke bort rynkene dine!

At kollagen er viktig for huden er i seg selv ingen nyhet. Kollagen har for lengst blitt erklært som den viktigste enkeltfaktoren for å holde rynker unna, det triste er at nivået synker til bunns når vi blir eldre. Kollagen har derfor vært gjenstand for interesse fra hudindustrien i lang tid, og man har både smurt seg inn med kremer som inneholder kollagen og sprøytet kollagen rett inn i huden i forsøk på å holde rynkene unna.

Trend innen antirynke-pleie som tar av i California
På et tidspunkt begynte man å forske på om inntak av kollagenpeptider kunne hjelpe for å holde huden ung når det naturlige kollagenet forsvinner med alder, og gleden var stor hos mange da man kunne lese resultatet. Studier på Verisol® kollagen viste seg nemlig å redusere rynkedybde med hele 20% etter kun åtte ukers inntak.

Kjent blogger testet The Solution Anti-wrinkle collagen. Etter 8 uker viste hudscanning hele 33% reduksjon av rynkedybden.

Bonusen ved å drikke kollagen, i stedet for å smøre den på eller injiserer den, er at man tilfører hele kroppen byggesteiner den trenger for å supportere hudens elastisitet og spenst. Kollagennivået er på vei nedover allerede når du passerer tretti, men inntak av kollagenpeptider kan bremse aldringstegn som følger av det! Produktansvarlig i Oslo Skin Lab, Stine Eklund er ikke i tvil om hvorfor produktet slår an i markedet:

-Det er klart at et produkt med studier som viser så gode resultater på rynker og linjer vil vekke interesse og bidra til at mange inkluderer inntak av kollagen i hudpleierutinen sin.

Med dette produktet tar du bare hudpleien din til et nytt nivå – på en enkel måte!

Oslo Skin Lab® lanserer nå The Solution Anti-wrinkle collagen i form av et helt smakløst pulver som kan blandes i hvilken som helst drikke. Det er ikke helt uten betydning hvilket kollagen man velger, lengden på peptidene er nemlig avgjørende for effekten som er å glatte ut huden og gi mindre rynker, forteller Eklund. Verisol® har vært gjennom en nøye standardisert prosess for å kutte kollagenet i den størrelsen som i studier har vist å ha effekt på rynker.