RS2081_OsloSkinlab_0223_1241.tif_W-Article_1140x600 (1).jpg

Kikertpannekaker

Grunnen til at vi elsker kikertpannekaker er at de er superenkle å lage, smaker skikkelig godt og er så allsidige; du kan toppe de med hva du vil - her er det bare fantasien som stopper deg!

Ingredienser (6 pannekaker)

 

3 dl kikertmel*

3 - 3,5 dl vann

En klype salt

*Dette finner du i de store dagligvarebutikkene eller i internasjonale markedsbutikker

 

Slik gjør du:

 

Rør sammen mel, salt og vann med en visp til røren er helt klumpfri. La det stå noen timer før du steker pannekakene.

Kok dem i litt smør.

Topp dem med ønsket fyll, vi brukte:

Pesto, avokado og ristede kikerter med paprikakrydder

Ostekrem, røkelaks og ruccola

Fløteost og fikensyltetøy + fiken

RS2081_OsloSkinlab_0223_1241.tif_W-Article_1140x600 (1).jpg

Blandingen holder seg en uke i kjøleskapet, som gjør at du raskt kan steke en pannekake før måltidet. Med disse pannekakene vil du helt garantert imponere både til fokost, lunsj og som niste. Uansett hvordan du velger å gjøre det, håper vi det smaker og at du ble litt inspirert av vår oppskrift.

Hvis du liker denne så vil du helt sikkert også like vår sunnere og fargerike pizza