satu_hvitskjorte.jpg

Fem tips for god kroppspleie

Vi lever i et nordisk klima der kroppen utsettes for solsteking om sommeren og tørt og kaldt vær vinterstid. Men det er ingen grunn til å gå rundt med tørr og irritert hud av den grunn. Følg mine fem tips for god kroppspleie i hverdagen!

Tips # 1: Skrubb kroppen én gang i uken

Jeg skrubber kroppen én gang i uken med hampvott, kanskje noe sjeldnere avhengig av årstid og hvordan jeg opplever huden. Om sommeren kan du skrubbe oftere for å fjerne døde hudceller slik at du beholder brunfargen lengre. Du vil oppleve at huden blir supermyk og frisk etter behandlingen. Jeg bruker også en leirmaske for kroppen etter behandling.

Tips # 2: Bruk kroppsolje i stedet for bodylotion

Jeg bruker nesten bare oljer som fuktighet for kroppen. Det finnes mange superrike oljer på markedet, så her kan du velge din favoritt. Masserer oljen godt inn og la den virke litt før påkledning.

Tips # 3: Ta sauna hver gang anledningen byr seg

Ta badstue/sauna hver gang du har mulighet – det er supert for både ansikt og kroppen. Særlig etter trening. Mange treningssentre har badstue, og kombinasjonen trening og badstue er uslåelig. Avslutt alltid med en kald dusj!

Tips # 4: Rydd tid til hjemmespa

Den beste behandlingen for din hud er den du gjør jevnlig hjemme på eget bad med gode produkter tilpasset din hud. Lag hjemmespa for deg selv et par ganger i uken. Det vil gi resultater på huden samtidig som det stresser deg ned etter en hektisk arbeidsdag. Husk, den daglige rutinen er den viktigste.

Tips # 5: Unn deg litt luksus

Unn deg selv en massasjetime i ny og ne! Massasje setter nemlig i gang blodsirkulasjonen. Økt blodsirkulasjon fører til at kollagenfibrene i huden stimuleres, og at elastisiteten, styrken og cellefornyelsen i huden øker. Dette virker positivt på rynker og cellulitter.

Lykke til med nye kroppspleierutiner!

/Hilde Ottem

Om Hilde Ottem

Hilde er stylist og hjelper kvinner til å bli en tydeligere utgave av seg selv og se sine kvaliteter på en ny og forfriskende måte. Hun er svært opptatt av kosthold, livsstil og hudpleie i sin rådgiving til kvinner.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen er et 100% rent Verisol® kollagenpulver, som ved studier har vist seg å redusere rynker og cellulitter!